Een heel ander soort verhaal, het zijn niet alleen maar onbesnoeide hufters, die mannen. Af en toe komt er een aardige meneer voorbij maar die heeft dan weer heel andere bedoelingen dan ik. Wil uit Zuid-Holland, 63 jaar, heeft een verrassend voorstel voor me in petto. Zijn oproep:

Rustige, creatieve, lange man zou graag een (lange) vrouw ontmoeten om samen van het leven te genieten.
Een vrouw, waar ik graag naar kijk, en met wie ik goed kan opschieten, iemand waarbij ik me op mijn gemak voel, en waarbij ik mezelf kan zijn, en op zijn tijd nog een PIJPJE kan roken (Ik ben bezig te stoppen).
Naast mijn werk besteed ik ook graag tijd aan hobby's : schilderen, boetseren, fotograferen en met de computer bezig zijn, knutselen en af en toe een klusje in huis.
Lange reizen maken naar 'verwegistan' is niet wat ik zoek, maar stedentrips en weekendjes weg vind ik erg leuk.
Samen thuis zijn kan natuurlijk ook erg gezellig zijn.
Na mijn huwelijk van 21 jaar, een korte vriendschap met een vrouw die wel heel gemakkelijk geld uitgaf, een vriendin die uiteindelijk aan borstkanker overleed, een huwelijk van een half jaar met iemand die toch wel erg dominant bleek te zijn, kom ik hier weer eens kijken .
De eerste interesse wordt hier vaak gewekt door het uiterlijk, de foto’s en de indruk die je hier van iemand krijgt door de, meestal korte, omschrijvingen. Na een langer of korter mailkontakt hier kan de aantrekking tot elkaar groeien en kun je besluiten elkaar eens te ontmoeten op een terrasje of elders. Als het klikt kun je met elkaar om blijven gaan en kijken of er ook op den duur voldoende raakpunten, overeenkomsten zijn. In het begin kun je lief en aardig voor elkaar zijn of misschien ook wel elkaar in bed eens verwennen, maar een echt gesprek over sexualiteit komt er vaak niet van. Dit, en andere eigenschappen van elkaar die pas later aan het licht komen kunnen later problemen worden. Laten we open en eerlijk tegen elkaar zijn en samen lang gelukkig worden.
Ik ontmoet wel eens mensen die al heel lang een relatie hebben en waaraan je in een oogopslag ziet dat ze het samen fijn hebben. Dat is toch heerlijk om te zien en het zou heel mooi zijn als dit ons ook lukte.

De mededeling wat zijn relaties fout deden, vind ik niet echt nodig maar de onderste regel van zijn oproep raakt me, dat is toch waar we naar op zoek zijn. Wil is een lange man, op een of andere manier vind ik dat erg aantrekkelijk.

Ik mail hem in mijn laatste dagen RP, hetzelfde mailtje als je bij Zielepiet hebt kunnen lezen met slechts enkele details gewijzigd.
Wil schrijft terug op 23 juni.

Hallo Anja,
Van eindeloos mailen wordt niemand wijzer, in een direct contact ervaar je zoveel meer.
Waar in Zeeland woon jij?
Je moet wel weten dat ik (nog) graag pijp rook.
Wat is de url van je website?
Ben wel benieuwd of die klik er met jou is.....
Groetjes, Wil

Op RP staat bij hobby's dat ik plezier heb in het bijhouden van mijn websites. Daar wordt regelmatig naar gevraagd, ik noem dan de website van het koor en meestal is men met dat antwoord tevreden.

Ik schrijf terug. Leuk gezicht op zijn foto, lange man. Je weet maar nooit. Ik vertel waar ik woon, over mijn werk en mijn gezin en:

Ben je al zoveel bezwaren tegengekomen waar het pijproken betreft dat je dat speciaal noemt? Ik vond het vroeger altijd heerlijk ruiken. In Middelburg, in Café De Mug, worden (of werden) met regelmaat wedstrijden pijproken gehouden, het schijnt nog een hele klus te zijn de pijp brandend te houden. Zo'n beetje net als met de liefde, denk ik ")).

Ik maak geen websites hoor, ik beheer ze, hetgeen wil zeggen dat alles wat erop staat van mijn hand is. Eén daarvan is de website van mijn koor, de andere is een website waarvan alleen mijn naasten weten dat ie van mij is. Ik heb een aantal verhalen geschreven en die zijn nogal persoonlijk. Dat houd ik dus nog even voor mezelf en ik ga er vanuit dat je dat begrijpt.

Ik wens je een aangename avond, een fijne nachtrust en wacht op een berichtje van jou.
groetjes, Anja.

Wil schrijft op zondag dat hij geen tijd heeft me te schrijven maar dat hij me de volgende avond een berichtje zal sturen. Tja, het is zondag, al gauw blijkt waarom Wil dan niet mailen kan. Ik schrijf terug:

Ik wacht in spanning af ")).

De volgende dag rolt het mailtje van Wil binnen:

Hallo Anja,
Een stukje uit mijn profiel: "Na mijn huwelijk van 21 jaar, een korte vriendschap met een vrouw die wel heel gemakkelijk geld uitgaf, een vriendin die uiteindelijk aan borstkanker overleed, een huwelijk van een half jaar met iemand die toch wel erg dominant bleek te zijn, kom ik hier weer eens kijken ."

Nu heb ik een LAT-vriendin en we zien elkaar meestal alleen in het weekend, maar we slaan ook wel eens een weekendje over.

Na verschillende relaties die stuk liepen geloof ik niet meer zo erg in een vaste relatie en ben ik meer op zoek naar af en toe een date om elkaar eens lekker te verwennen (zoals ik in mijn profiel al bedekt aangaf).

Jij reageerde op mijn lengte, die voor jou opmerkelijk genoeg was om eens contact op te nemen. Anja, uiterlijke kenmerken kunnen belangrijk zijn voor een eerste contact, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat je goed met elkaar omgaat, elkaar vrijheid gunt, elkaar respecteert en waardeert. Ik vind het heerlijk om nu meestal gewoon mijn gang te kunnen gaan.

Wat betreft pijproken: Jij geeft aan dat je niet rookt, en ik ken niet-rokers die dan ook tegen iedere vorm van roken zijn.
Mijn vriendin gaf eerst ook aan dat ze roken in haar buurt niet zo erg vond, maar nu vind ze toch dat ik maar buiten moet roken....

Als je websites beheert en alles wat erop staat van jouw hand is, dan vind ik wel dat jij websites maak hoor!
Zo, nu weet je weer een beetje meer over mij, geniet maar van het komende(?) mooie weer en tot een volgend bericht.
Groetjes, Wil

Een vriendin.... het gaat dus niks worden met Wil en mij. Ik heb inmiddels zijn profiel een paar keer doorgelezen maar ik kan die bedekte aanwijzing niet ontdekken. Jullie??? Ik schrijf terug:

Hi Wil,
Ik heb uit je profiel niet kunnen opmaken dat je een date om elkaar te verwennen als doel hebt.
Ik kan me voorstellen dat er tijdens een ontmoeting met een etentje een bepaalde sfeer ontstaat en dat het bed dan een logisch vervolg is. Ik kan me niet voorstellen dat iemand met wie ik nog geen enkel contact heb gehad in zijn auto stapt met als doel in Zeeland te gaan neuken en dat ik dat ook van tevoren weet.
Bovendien ga ik niets aan met iemand die voorzien is van een vriendin, ik ben daar tamelijk principieel in. Ik wil niets doen wat een ander kwetst.
Ik heb, net als jij, weinig hoop dat het via een relatiesite gaat lukken iemand te vinden om van te houden maar ik blijf erin geloven dat het kan. En ik ga voor het hele pakket, ik bied exclusiviteit en dat vraag ik ook.
Tussen de verschillende mailtjes die ik afgelopen weekend heb verstuurd, intrigeerde jij me het meest, ik kan niet goed duiden waarom. Het is dan weer jammer dat je een vriendin hebt.
Ik wens je veel geluk!
groetjes, Anja.

Dat grove taalgebruik is niet per ongeluk. Ik wil daarmee heel duidelijk maken dat dit mij een stap te ver is.
Wil geeft de moed niet op, integendeel, en schrijft terug:

Hoi Anja,
De "date" kun je opgeven op RP, maar het verwennen kun je, tussen de regels door, uit de verdere tekst opmaken.

Misschien moeten we nog wat verder met elkaar kennismaken, eens bellen, ideetjes uitwisselen en elkaar een beetje opgeilen. Je woont idd niet naast de deur, voor een date rijd ik wel eens 1 uur, voor jou zou dat 1.5 uur zijn. Maar wat je ver haalt is lekker.. Maar het kan toch wel een spannend idee zijn als je het van tevoren weet dat er iemand met je komt vrijen? Het is natuurlijk wel zo dat die zo verwachte klik er wel moet zijn, anders komt er ws weinig van terecht. En jij zegt "neuken", laten we het voorlopig op verwennen (strelen, masseren, zoenen, likken en meer) houden en daarna zien of we meer willen met elkaar.

Eerljjk gezegd is het bij mijn vriendin meestal wel gezellig, maar zij is ook vaak moe (chronisch vermoeidheidssyndroom) en heeft veel minder behoefte aan intimiteiten als ik, veel verder als een rugmassage kom ik bij haar niet. Wel jammer. En zolang zij het niet weet wordt ze niet gekwetst. Ik heb al eens gedacht haar te verlaten, maar zover is het nog niet gekomen....

Tsja, het ligt er maar net aan wie je tegenkomt op een relatiesite.. En als die klik er echt is, in alle opzichten, dan is "houden van" niet moeilijk meer..... en dan heb je ook "het hele pakket"
Maar ook nu ik een vriendin heb zou ik met jou willen kennismaken, en dan zien we vanzelf wat er van komt...

Ik wens jou ook veel geluk, maar toch zou ik je willen ontmoeten en je leren kennen. Dat kan bij een etentje buitenshuis (hoewel sommige restaurants best erg lawaaierig zijn) maar bij een (of meer) kop(pen) koffie of een leuke wandeling kun je ook een indruk van elkaar krijgen en erachter komen of verdere kennismaking waardevol is. Als je het erop aan durft met mij, dan zouden we elkaar bij jou thuis kunnen zien.

Laat aub nog iets van je horen, of je verder zou willen mailen, en meer.
Groetjes en XXX, Wil

'En zolang zij het niet weet wordt ze niet gekwetst.' Fijn hè meiden, dat jullie mannen er zo over denken? Er volgt nog een mailtje:

Hallo Anja,
Nog een "nagekomen gedachte": ik denk dat je je helemaal niet schuldig moet voelen als je "iets met mij aangaat" hier via RP. Voorlopig moeten we elkaar eerst nog maar eens zien en leren kennen. Op "straat" kan ik evengoed iemand tegengekomen zijn met wie het heel goed klikt en dan ontstaat eenzelfde situatie... Ik heb wel vaker gehoord dat zulke dingen ook gebeuren.
En als een relatie na verloop van tijd niet voldoende "inhoud" meer heeft en het wordt "saai" dan kan het wel eens gebeuren dat de aandacht voor elkaar verslapt en de blik meer naar buiten gericht wordt.....
Ik hoop verder van je te horen, groetjes, Wil

Ik heb even geen tijd om terug te schrijven en stuur Wil een mailtje met 'I'm thinking......' Laat ie maar denken dat ik overstag ga. Haha. Hij reageert erop:

Hallo Anja,
Dat je aan het nadenken bent kan ik me wel voorstellen.... een date zoals ik eigenlijk voor heb is heel iets anders dan een "vaste relatie" waar jij op uit bent.
Maar kennelijk is er wel iets wat jou aantrekt in mij, zelfs zonder dat we elkaar in de ogen gekeken hebben.
Als we elkaar nu eens zouden zien zonder de vooropgestelde bedoeling om "het bed in te duiken" en eerst eens gewoon kennis zouden maken en pas daarna besluiten of we evt verder iets met elkaar willen, lijkt je dat wat?
Als het niks wordt met ons, dan heb ik 1.5 u heen (en ook weer terug) gereden zonder iets bereikt te hebben, dat is dan jammer, maar misschien wel de moeite waard om te proberen.
Misschien helpt het ook als we elkaar gewoon eens bellen.... (en hij geeft zijn telefoonnummer). Anja, ik hoor het nog wel van je....
Groetjes en XXX, Wil

Uiteindelijk moet ik toch meedelen dat de avonturen die Wil in zijn hoofd heeft niet door zullen gaan en dat doe ik.

Hoi Wil,
Wetende dat ik het niet ga doen, heb ik er toch ruim over nagedacht.
We gaan dus niet nader kennismaken, hoewel ik je een aantrekkelijke man vind, althans op je foto.
Ik ben mijn hele leven lang trouw geweest aan mijn principe niet te liegen en vooral niet te bedriegen. Ook niet indirect.

De kans dat ik hier spijt van krijg is natuurlijk aanwezig. Het hebben van seks is één van de meest aangename dingen van het leven. Ik heb meerdere malen verkondigd dat ik er mijn brood wel mee zou willen verdienen als het vak niet zo'n slechte naam had. "))
Maar ik heb al vaker nee gezegd tegen mannen terwijl ik me al op dat moment bedacht dat ik daar spijt van zou kunnen krijgen en de
volgende dag is het altijd zo dat ik die spijt niet heb. Zoals gezegd, een one night stand is mogelijk maar niet als vooropgezet doel, althans niet voor mij.

Je hebt in je mails een aantal mogelijkheden geopperd maar die doen het eerste beeld, het elkaar ontmoeten uitsluitend voor seksuele handelingen, niet teniet. En laten we wel wezen, ik geniet volop van die aangename bezigheid zonder man. Er zijn voor vrouwen heel leuke dingen in de handel die maken dat aan de lichamelijke bevrediging, en daar hebben we het hier over, ruimschoots kan worden voldaan.

Ik heb wel alle scenario's de revue laten passeren en van die gedachten, liggend in de zon, genoten. Ik heb me voorgesteld dat het, naast mijn 'nee', mogelijk zou zijn dat je mij eens belt als je 'in the mood' bent. Dat vind ik een opwindende gedachte. Ik dacht, daar in de zon, je dat voorstel te zullen doen. Maar als ik dan uit de zon ben en me de werkelijkheid voorstel, zakt die drive en blijft het dus nee.
Mijn ervaring zegt namelijk dat het doorgaans flink tegenvalt, zo'n man. Mannen zijn houthakkers in bed. Ja, ook de huidige generatie, hoor ik van mijn dochters. 'Je moet ze alles uitleggen', vertellen ze mij. En dan het tempo waarin er een eind aan komt. Uren wil ik, minuten krijg ik. En Wil, alle mannen denken dat zij de uitzondering zijn. Het is helaas niet zo. Ze zijn er wel trouwens, maar niet dik gezaaid.

Ik wens je verder veel succes.
groetjes, Anja.

Wil schrijft me een aardige mail terug.

Hallo Anja,
Jammer dat je niet verder wilt gaan me onze kennismaking.
Ik ben in ieder geval wel blij dat ik open en eerlijk tegenover je geweest ben, zodat jij ook wist waar je aan toe zou zijn geweest. Jammer dat je "je grootste hobby" steeds weer in je eentje moet uitvoeren,terwijl je toch zo'n liefhebber bent.
Maar, ik weet het, er zijn veel leuke speeltje te koop...

En, je hebt wel een beetje gelijk: een man kan ook tegenvallen "in bed". Maar ik had misschien ook al verteld dat ik alleen de dingen zou doen die we allebei leuk vinden, en zeker niet ga dwingen. Niets moet, "alles" mag, en ik ben zeker geen "houthakker".
Ik wens ook jou veel succes met je zoektocht.
Groetjes, Wil

Een man die vriendelijk en aardig blijft. Jeetje, dat is toch wel een stuk aangenamer dan de horken van de vorige pagina's. Maar wel weer iemand die met een ander doel op een relatiesite staat dan ik. En, nogmaals, er zijn meerdere datingsites voor vreemdgaan. Ga daar staan!

en heel ander soort verhaal, met een  verrassend voorstel, ook dat gebeurt. Wil uit Zuid-Holland, 63 jaar, heeft fraaie voorstellen voor
me in petto.
Zijn oproep:
Rustige, creatieve, lange man zou graag een (lange) vrouw ontmoeten om samen van het leven te genieten.
Een vrouw, waar ik graag naar kijk, en met wie ik goed kan opschieten, iemand waarbij ik me op mijn gemak voel, en waarbij ik mezelf kan zijn, en op zijn tijd nog een PIJPJE kan roken (Ik ben bezig te stoppen).

Naast mijn werk besteed ik ook graag tijd aan hobby's : schilderen, boetseren, fotograferen en met de computer bezig zijn, knutselen en af en toe een klusje in huis.

Lange reizen maken naar 'verwegistan' is niet wat ik zoek, maar stedentrips en weekendjes weg vind ik erg leuk.
Samen thuis zijn kan natuurlijk ook erg gezellig zijn.

Na mijn huwelijk van 21 jaar, een korte vriendschap met een vrouw die wel heel gemakkelijk geld uitgaf, een vriendin die uiteindelijk aan borstkanker overleed, een huwelijk van een half jaar met iemand die toch wel erg dominant bleek te zijn, kom ik hier weer eens kijken .

De eerste interesse wordt hier vaak gewekt door het uiterlijk, de foto’s en de indruk die je hier van iemand krijgt door de, meestal korte, omschrijvingen. Na een langer of korter mailkontakt hier kan de aantrekking tot elkaar groeien en kun je besluiten elkaar eens te ontmoeten op een terrasje of elders. Als het klikt kun je met elkaar om blijven gaan en kijken of er ook op den duur voldoende raakpunten, overeenkomsten zijn. In het begin kun je lief en aardig voor elkaar zijn of misschien ook wel elkaar in bed eens verwennen, maar een echt gesprek over sexualiteit komt er vaak niet van. Dit, en andere eigenschappen van elkaar die pas later aan het licht komen kunnen later problemen worden. Laten we open en eerlijk tegen elkaar zijn en samen lang gelukkig worden.

Ik ontmoet wel eens mensen die al heel lang een relatie hebben en waaraan je in een oogopslag ziet dat ze het samen fijn hebben. Dat is toch heerlijk om te zien en het zou heel mooi zijn als dit ons ook lukte.

Vooral de onderste regel raakt me en Wil is een lange nan, opeen of andere manier vind ik dat tch erg aanretkkelijk.
Ik mail hem in mijn lastdste dagen RP, hetzelfde mailtje als je bij Zieleipiet hebt kunnen lezen met slechts enkele details gewijzigd.
Hij schrijft terug op 23 juni
Hallo Anja,
Van eindeloos mailen wordt niemand wijzer, in een direct contact ervaar je zoveel meer.
Waar in Zeeland woon jij?
Je moet wel weten dat ik (nog) graag pijp rook.
Wat is de url van je website?
 
Ben wel benieuwd of die klik er met jou is.....
 
Groetjes, Wil
Op Rp staat dat ik plezier heb in het biujhouden van mijn websites. Daar wordt regelnatig naar gevraagd, ik noem dan de website van et koor en meestal is men met dat antwoord tevreden.

Ik schrijf hem terug. Leuk gezicht op zijn foto, lange man. Je mweet maar nooity. Ik vertel waar ik woon, over mijn werk en mijn gezin en±
Ben je al zoveel bezwaren tegengekomen waar het pijproken betreft dat je dat speciaal noemt? Ik vond het vroeger altijd heerlijk ruiken. In Middelburg, in Café De Mug, worden (of werden) met regelmaat wedstrijden pijproken gehouden, het schijnt nog een hele klus te zijn de pijp brandend te houden. Zo'n beetje net als met de liefde, denk ik ")).
 
Ik maak geen websites hoor, ik beheer ze, hetgeen wil zeggen dat alles wat erop staat van mijn hand is. Eén daarvan is de website van mijn koor, www.flashback-goes.nl.
De andere is een website waarvan alleen mijn naasten weten dat ie van mij is. Ik heb een aantal verhalen geschreven en die zijn nogal persoonlijk. Dat houd ik dus nog even voor mezelf en ga er vanuit dat je dat begrijpt.
 
Ik wens je een aangename avond, een fijne nachtrust en wacht op een berichtje van jou.
 
groetjes,
Anja.

Wil schrijf fat jij geen tijd heeft me te schrijvren dat dat tot de volgende avond moet wachten
Ik schrijf terug±

2506 1416
Ik wacht in spanning af ")).
 
groetjes,
Anja.

De volgende dag roplt het mailtje van Wil binmnen±
Hallo Anja,
Een stukje uit mijn profiel: "Na mijn huwelijk van 21 jaar, een korte vriendschap met een vrouw die wel heel gemakkelijk geld uitgaf, een vriendin die uiteindelijk aan borstkanker overleed, een huwelijk van een half jaar met iemand die toch wel erg dominant bleek te zijn, kom ik hier weer eens kijken ."
 
Nu heb ik een LAT-vriendin en we zien elkaar meestal alleen in het weekend, maar we slaan ook wel eens een weekendje over.
 
Na verschillende relaties die stuk liepen geloof ik niet meer zo erg in een vaste relatie en ben ik meer op zoek naar af en toe een date om elkaar eens lekker te verwennen (zoals ik in mijn profiel al bedekt aangaf).
 
Jij reageerde op mijn lengte, die voor jou opmerkelijk genoeg was om eens contact op te nemen.
Anja, uiterlijke kenmerken kunnen belangrijk zijn voor een eerste contact, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat je goed met elkaar omgaat, elkaar vrijheid gunt, elkaar respecteert en waardeert.
Ik vind het heerlijk om nu meestal gewoon mijn gang te kunnen gaan.
 
Wat betreft pijproken: Jij geeft aan dat je niet rookt, en ik ken niet-rokers die dan ook tegen iedere vorm van roken zijn.
Mijn vriendin gaf eerst ook aan dat ze roken in haar buurt niet zo erg vond, maar nu vind ze toch dat ik maar buiten moet roken....
 
Als je websites beheert en alles wat erop staat van jouw hand is, dan vind ik wel dat jij websites maak hoor!
 
Zo, nu weet je weer een beetje meer over mij, geniet maar van het komende(?) mooie weer en tot een volgend bericht.
Groetjes, Wil
Ik heb inmiddels dat profiel een paar keer doorgelezen maar ik zie dfie bedekte aanwijzing dat hij alleen maar op zoek is naar een avondje elkaar verwennen niet.

Van: "Anja van Groningen" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Aan: "Wil Lepel" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: Re: Re: Feitjes en weetjes
Datum: maandag 25 juni 2012 23:07

Hi Wil,
Ik heb uit je profiel niet kunnen opmaken dat je een date om elkaar te verwennen als doel hebt.

Ik kan me voorstellen dat er tijdens een ontmoeting met een etentje een bepaalde sfeer ontstaat en dat het bed dan een logisch vervolg is. Ik kan me niet voorstellen dat iemand met wie ik nog geen enkel contact heb gehad in zijn auto stapt met als doel in Goes te gaan neuken en dat ik dat ook van tevoren weet.

Bovendien ga ik niets aan met iemand die voorzien is van een vriendin, ik ben daar tamelijk principieel in. Ik wil niets doen wat een ander kwetst.

Ik heb, net als jij, weinig hoop dat het via een relatiesite gaat lukken iemand te vinden om van te houden maar ik blijf erin geloven dat het kan. En ik ga voor het hele pakket, ik bied exclusiviteit en dat vraag ik ook.

Tussen de verschillende mailtjes die ik afgelopen weekend heb verstuurd intrigeerde jij me het meest, ik kan niet goed duiden waarom. Het is dan weer jammer dat je een vriendin hebt.

Ik wens je veel geluk!

groetjes,
Anja.  Dat grove taal+gebryuik is niet per ongeluk. OIk wilde evn heel duidelijk maken dat dit mij een stap te ver is.

Wil geeft de moed niet op, integendeel+ en schrokft terug±
Hoi Anja,
De "date" kun je opgeven op RP, maar het verwennen kun je, tussen de regels door, uit de verdere tekst opmaken.

Misschien moeten we nog wat verder met elkaar kennismaken, eens bellen, ideetjes uitwisselen en elkaar een beetje opgeilen. Je woont idd niet naast de deur, voor een date rijd ik wel eens 1 uur, voor jou zou dat 1.5 uur zijn. Maar wat je ver haalt is lekker.. Maar het kan toch wel een spannend idee zijn als je het van tevoren weet dat er iemand met je komt vrijen? Het is natuurlijk wel zo dat die zo verwachte klik er wel moet zijn, anders komt er ws weinig van terecht. En jij zegt "neuken", laten we het voorlopig op verwennen (strelen, masseren, zoenen, likken en meer) houden en daarna zien of we meer willen met elkaar.

Eerljjk gezegd is het bij mijn vriendin meestal wel gezellig, maar zij is ook vaak moe (chronisch vermoeidheidssyndroom) en heeft veel minder behoefte aan intimiteiten als ik, veel verder als een rugmassage kom ik bij haar niet. Wel jammer. En zolang zij het niet weet wordt ze niet gekwetst. Ik heb al eens gedacht haar te verlaten, maar zover is het nog niet gekomen....

Tsja, het ligt er maar net aan wie je tegenkomt op een relatiesite.. En als die klik er echt is, in alle opzichten, dan is "houden van" niet moeilijk meer..... en dan heb je ook "het hele pakket"

Maar ook nu ik een vriendin heb zou ik met jou willen kennismaken, en dan zien we vanzelf wat er van komt...
 
 
Ik wens ju ook vbeel geluk, maar toch zou ik je willen ontmoeten en je leren kennen. Dat kan bij een etentje buitenshuis (hoewel sommige restaurants best erg lawaaierig zijn) maar bij een (of meer) kop(pen) koffie of een leuke wandeling kun je ook een indruk van elkaar krijgen en erachter komen of verdere kennismaking waardevol is. Als je het erop aan durft met mij, dan zouden we elkaar bij jou thuis kunnen zien.
 
Laat aub nog iets van je horen, of je verder zou willen mailen, en meer.
Groetjes en XXX, Wil


Hallo Anja,
Nog een "nagekomen gedachte": ik denk dat je je helemaal niet schuldig moet voelen als je "iets met mij aangaat" hier via RP. Voorlopig moeten we elkaar eerst nog maar eens zien en leren kennen. Op "straat" kan ik evengoed iemand tegengekomen zijn met wie het heel goed klikt en dan ontstaat eenzelfde situatie... Ik heb wel vaker gehoord dat zulke dingen ook gebeuren.

En als een relatie na verloop van tijd niet voldoende "inhoud" meer heeft en het wordt "saai" dan kan het wel eens gebeuren dat de aandacht voor elkaar verslapt en de blik meer naar buiten gericht wordt.....

Ik hoop verder van je te horen, groetjes, Wil
Ik heb even geen tijd om terug te schrijven en stuur Wil een mailtje met I'm thinking...... Laat ie maar denken dat ik overstag ga. Haha.

Hallo Anja,
Dat je aan het nadenken bent kan ik me wel voorstellen.... een date zoals ik eigenlijk voor heb is heel iets anders dan een "vaste relatie" waar jij op uit bent.
Maar kennelijk is er wel iets wat jou aantrekt in mij, zelfs zonder dat we elkaar in de ogen gekeken hebben.
 
Als we elkaar nu eens zouden zien zonder de vooropgestelde bedoeling om "het bed in te duiken" en eerst eens gewoon kennis zouden maken en pas daarna besluiten of we evt verder iets met elkaar willen, lijkt je dat wat?
Als het niks wordt met ons, dan heb ik 1.5 u heen (en ook weer terug) gereden zonder iets bereikt te hebben, dat is dan jammer, maar misschien wel de moeite waard om te proberen.
Misschien helpt het ook als we elkaar gewoon eens bellen....
 
Anja, ik hoor het nog wel van je....
Groetjes en XXX, Wil
 
 
Hoi Wil,
Wetende dat ik het niet ga doen, heb ik er toch ruim over nagedacht.
We gaan dus niet nader kennismaken, hoewel ik je een aantrekkelijke man vind, althans op je foto.
Ik ben mijn hele leven lang trouw geweest aan mijn principe niet te liegen en vooral niet te bedriegen. Ook niet indirect.
 
De kans dat ik hier spijt van krijg is natuurlijk aanwezig. Het hebben van seks behoort tot mijn hobby's. Ik heb meerdere malen verkondigd dat ik er mijn brood wel mee zou willen verdienen als het vak
niet zo'n slechte naam had.
 
Maar ik heb al vaker nee gezegd tegen mannen terwijl ik me al op
dat moment bedacht dat ik daar spijt van zou kunnen krijgen en de
volgende dag is het altijd zo dat ik die spijt niet heb. Zoals gezegd,
een one night stand is mogelijk maar niet als vooropgezet doel, althans
niet voor mij.
Je hebt in je mails een aantal mogelijkheden geopperd maar die doen het
eerste beeld, het elkaar ontmoeten uitsluitend voor seksuele
handelingen, niet teniet. En laten we wel wezen, ik geniet volop van
mijn grootste hobby zonder man. Er zijn voor vrouwen heel leuke dingen
in de handel die maken dat aan de lichamelijke bevrediging, en daar
hebben we het hier over, ruimschoots voldaan kan worden.
 
Ik heb wel alle scenario's de revue laten passeren en van die gedachten,
liggend in de zon, genoten. Ik heb me voorgesteld dat het, naast mijn
nee, mogelijk zou zijn dat je mij eens belt als je 'in the mood' bent.
Dat vind ik een opwindende gedachte. Ik dacht, daar in de zon, je dat
voorstel te zullen doen.
Maar als ik dan uit de zon ben en me de werkelijkheid voorstel, zakt die
drive en blijft het dus nee.
Mijn ervaring zegt namelijk dat het doorgaans flink tegenvalt,
zo'n man. Mannen zijn houthakkers in bed. Ja, ook de huidige generatie,
hoor ik van mijn dochters. Je moet ze alles uitleggen, vertellen ze mij.
En dan het tempo waarin er een eind aan komt. Uren wil ik, minuten krijg
ik. En Wil, alle mannen denken dat zij de uitzondering zijn. Het is
helaas niet zo. Ze zijn er wel trouwens, maar bij uitzondering.
 
Ik wens je verder veel succes.
 
groetjes,
Anja.
 
 
Hallo Anja,
Jammer dat je niet verder wilt gaan me onze kennismaking.
Ik ben in ieder geval wel blij dat ik open en eerlijk tegenover je geweest ben, zodat jij ook wist waar je aan toe zou zijn geweest.
 
Jammer dat je "je grootste hobby" steeds weer in je eentje moet uitvoeren,terwijl je toch zo'n liefhebber bent.
Maar, ik weet het, er zijn veel leuke speeltje te koop...
 
En, je hebt wel een beetje gelijk: een man kan ook tegenvallen "in bed".
Maar ik had misschien ook al verteld dat ik alleen de dingen zou doen die we allebei leuk vinden, en zeker niet ga dwingen. Niets moet, "alles" mag, en ik ben zeker geen "houthakker".
 
Ik wens ook jou veel succes met je zoektocht.
 
Groetjes, Wil


Een man die vriendelijk een aardig blijft. Jeetje, dat is toch wel een stuk aangenamert dan de horken van de vroige pagina';s/