En nu weer iets om te lachen, dat hebben we wel verdiend na Vrema.

Wat ben ik aan het doen? Ik zit heel onschuldig een spelletje te spelen op de pc tot mijn maaltje klaar is en dan gaat de telefoon. Een anoniem nummer. Een meneer die interesse heeft in mijn laarzen met hoge hak die op Marktplaats staan. Drie paar met dezelfde beschrijving liefst, ja, ik doe niet minder.
Hij heeft geen interesse in de niet gedragen laarzen, alleen in de gedragen laarzen. Dan stijgen er al vraagtekens op in mijn hoofd. Kan dit een zieligerd zijn? Hij vraagt honderduit, of het dunne hakken zijn of wat dikkere, het zijn naaldhakken. Ja, ik speel de loser voor 100% in de kaart. Of ik nog meer gedragen laarzen heb. Jazeker, maar die ga ik deze winter opnieuw dragen. Ook met hak? Ja, ook met hak.
Inmiddels weet ik het zeker, dit is een griezel, het gesprek duurt te lang om echt te zijn, maar ik weet niet goed hoe dat te doorbreken. Als ie nou hijgerig werd kan ik met de minste moeite iets zo vernietigends zeggen dat de man nog minimaal een half jaar met weemoed denkt aan de tijd dat ie af en toe nog wel een erectie had. Maar hij is serieus met me in gesprek en dan denk ik 'misschien wel iemand van een toneelvereniging, belast met de rekwisieten'.
Hij vraagt me de hakken te beschrijven van de hoge laarzen. Ik antwoord braaf dat ze aan de achterkant gezien ongeveer 1,5 cm breed zijn en van opzij naaldhakken. 'Ja', zegt hij, 'daar kan je goed mee schrapen.' 'Wat kun je daar goed mee?' vraag ik. 'Schrapen', zegt hij nog eens en de verbinding is verbroken.
Jeesses, als je daar nou geil van wordt, dan ben je toch wel erg diep gezonken.

En dan vertel ik dit aan mijn dochters en wat blijkt? De oudste heeft iets dergelijks gehad, ook met laarzen met een hak op Marktplaats. Haar werd gevraagd of ze foto's van de laarzen had. Ze antwoordde uiteraard dat die op Marktplaats stond. Nee, nog meer foto's wilde hij hebben en of ze die wilde maken. Vervolgens vroeg hij of ze misschien wilde filmen dat ze met de laarzen aan heen en weer liep.

Mannen!!! Ze zijn echt gestoord!