Veel profielen krijg ik niet meer toegestuurd aangezien ik geen lid meer ben. Alleen op E-matching ben ik nog aanwezig en daar zijn de profielen doorgaans geen aanleiding om te beginnen aan een nieuwe Profielen van nitwits.
Maar… zoals je hebt kunnen lezen heb ik een loos profiel aangemaakt op Knuz omdat Wietse zei dat mijn profiel daar nog stond. Een profiel van één regel is het. En op die ene regel komen toch mannen af. Hoe is het mogelijk. Geen profielen van nitwits meer maar wel contacten met nitwits. Er volgen er drie, eerst Leonnard. Zijn profiel:

hallo ik ben iemand die graag reist en van gezelligheid hou.wie veel zijdig is. hou van de natuur maar hou ook van gezellig bij de tv.. koken markten maar liefst samen overleggen wat we leuk en gezellig vinden.ik zoek daarom naar een lieve en gezellig vrouw wie daar ook wel van hou en ook graag met vakantie gaat naar verre landen .maar ik hou ook van de dingen en gezelligheid thuis. zoals markten shoppen hobbies uit eten en al de dingen welke je samen gezelig kan doen.durft jij te reageren voor een leuke en gezellige lievde volle toekomst gr leonnard

Zou het?? Dream on. Voor een lievde volle toekomst zeker? Trouwens, hij is 160, dat maakt hem 5 cm kleiner dan ik. Hij schrijft me een berichtje op 11 februari.

hallo anja. ik wil wel meer cotact met je stuuk een foto mee als jij ook wat meer wil weten en contact wil . hoor ik nog wat van je ?gr leonnard

En nee, ik ga daar niet op antwoorden, meer dan een 'niet-geïnteresseerd-berichtje' via de daarvoor bestemde button kan er niet af.


Nog één: Ik krijg een mailtje van iemand die zich PJG noemt. Is dat dezelfde als.... jazeker. In 2009, onder juli, staat hij ook al genoemd. In hem heb ik dan ook geen interesse. Ik laat het weten door op de button 'niet-geïnteresseerd te klikken. Hij ontvangt dan deze door de site automatisch gegenereerde tekst namens mij:

Beste pjg,
Bedankt voor je berichtje!
Helaas ben ik op het moment niet geinteresseerd om jou beter te leren kennen.
Veel succes verderl!
groetjes,

Tot mijn grote verbazing krijg ik als antwoord de volgende mail.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
GEEN INTRESSE .????? WAT DOE JE DAN IN GODSNAAM OP EEN DATING SITE .??????
JE BENT OVER DE 60 DANK GOD OP JE BLOTE KNIEEN DAT ER NOG EEN MAN REA -
GEERT OP JE .??????????????
MAAR GEEFT NIET WANT IK HEB NET EEN MOOIE TAAISE ONTMOET VAN 35 JAAR .
EEN PRACHT VROUW EN DIE ALLES OOK NOG GRAAG DOET .????????
DUS EIGENLIJK MOET IK JE DANKEN ...........BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

O, o, o, onoverkomelijk als een vrouw zegt dat ze niet in hem geïnteresseerd is. Dat kunnen mannen niet hebben.
Om zo'n mail moet ik natuurlijk hartelijk lachen maar het blijft niet te geloven dat er zulke mannen bestaan. Wat een idioot. Met zijn Taaise, ze moet wel heel erg taai zijn om het bij zo'n randdebiel vol te houden.
Ik stuur hem zijn eigen mailtje retour met als onderwerp 'Loser'. Verder geen tekst.
En ik stuur een klacht over deze meneer naar de site. Ik krijg bericht terug dat er al meer klachten over deze loser zijn ontvangen en dat hij van de site is verwijderd. Maar.... niet voorgoed. Want in september 2011, ik sta nog steeds op Knuz met het niet ingevulde profiel, daar is ie weer. En ja, dan kan ik het niet laten. Ik schrijf terug:

Al was je de laatste ter wereld. Brrrrrrrr

Dan wel niet met zoveel hoofdletters maar de boodschap komt vast over. Voor de zekerheid blokkeer ik deze dombo.


Nog één. Het ergste is dat dit natuurlijk een bovenste beste man is maar waarom schrijft hij naar mij? Hij doet aan jeu de boule en Nordic walking. Ik blijf wel thuis. Hij houdt van andree v.duyn (sic) en comedy en gaat graag op vakantie naar een warm land. Hij heeft geen favoriete boeken (als ik het niet dacht) en lust alles maar geen kool. O ja, en hij houdt van wielrenne (sic). Zijn profiel:

ben een maagd uit 40, gezond 180cm l .
eerlijk,en oprecht. geen geloof, [ ? zoekvriendschap,same uit en thuis,met een
lach en een traan uit eten,terrasje of vacantie, klaverjassen,bridge tuinieren.of dansen ben gezond en finacieel
onafhankelijk introvert? mail mij en je weet meer.

Hij stuurt me dit berichtje:

goede morgen anja ik las je profiel kort maar sterk ?
ik ben 69jaar gescheide en woon bij xxxxx ,jij ook heb een paar hobby,s maar jij ook denk ik rij auto 4 zone alle op de eigen geen geloof ,wil graag vriendschap opbouwe en dan????
spreek je dit aan dan hoor ik het graag prettige zonnige dag xx

Ook een 'niet-geinteresseerd-berichtje'. Mensen kom op, dit kan toch niet. Daar kan ik toch niet serieus op ingaan? Ik weet niet eens wat 'ik rij auto 4 zone alle op de eigen' betekent. "))


Nog een profieltje:

Ben momenteel nog samenwonend, maar niet voor lang. Vriendin heeft nieuwe jeugdliefde ontmoet en de vlammen sloegen uit de pan. Tussen mij en mijn partner bestaat geen lichamelijke intimiteit meer. (zij verblijft zowat 4/5 dagen/week bij hem)

Waarom zetten mensen zoiets op een site? Vertel dat in een persoonlijk gesprek, dat hoeft iedereen toch niet te weten? Houd je vuile was binnen. Alsof de commerciële omroepen ook de relatiesites hebben geannexeerd.


En wat denken we hier van?

Ik zoek een dame, beschaaft en takt vol, doch dat moet ze niet in bed zijn, iemand die zich letterlijk blood geeft. Een mens met zijn behoefte en driften. Ik val op een kilo mmeer met een DD. Ja zo ben ik, want dan kom ik graag naar huis als zo'n iemand op mij zit te wachten.


En dan deze, ook verrassend:

Zoek een leuke en spontane en een vrouw .
Iemand uit Brabant met een profielnaam die lijkt op Oetlul. Dat had hij beter kunnen kiezen:

GEPENSIONEERD

Een oproep heet het.....


Maar ook dit:

...............

Tjaaa, dat noemt deze man dus een oproep.


Heb je ooit zoveel taalfouten bij elkaar gezien?:

N lieve slank vrouwtje, eerlijk , humor, niet ziekelijkjaloers, genieten van gezellig uit en thuis.
goed verzorgt en sexsi. liefs geen kinderen thuisTja, dit kan ook:

Hallo dames,
hier Herman!En dit:

geen gezeur