Het is 2010. Mijn lidmaatschap van RP loopt in januari af en ik verleng het niet. Ik heb het wel gezien. E-Matching houd ik nog even aan. Maar enig vertrouwen dat ik op deze manier iemand ga tegenkomen om van te houden, dat kan ik niet meer vinden.

Ik schrijf met een meneer uit Utrecht. In zijn tweede mailtje, via het privé mailadres, springt mij iets in het oog. Als je alles hebt meegemaakt, kom je iemand tegen die zelfs mij van mijn stoel laat rollen. Er zijn vast mensen onder jullie die het leuk vinden. Ik niet, voor mij is ie geschift. Het profiel van Grobaldino, 60 jaar, uit Utrecht:

IK WENS IEDEREEN EEN GEZOND, GELUKKIG EN LIEFDEVOL 2010 TOE!!!!!
Ik ben een geboren en getogen rotterdammer en ben 1,76m lang, en mijn gewicht is 86 kg. Ik ben een levensgenieter, houd van de natuur, wandelen, fietsen, steden bezoeken,zon, zee en strand (ook streeploos). Daarnaast houd ik van vakanties en probeer daarom een aantal keren per jaar op vakantie te gaan. Ik houd van buiten de deur eten. Kijk graag naar een film thuis op de bank of in de bioscoop. Ook pak ik graag een terrasje en vind het heerlijk om dan mensen te bekijken. Een aantal keren per jaar bezoek ik een (pop)concert. In de kroeg kom ik zelden. Ik draai ook graag cd's en ouderwets platen.
Kortom, ik ben een wereldse man, trouw als een hond, wat wil je nog meer? Ik wil dit alles graag met je delen en ook de dingen die jij graag wilt doen. Mischien zie je wel overeenkomsten en wil je me ontmoeten, dan spreken we af om ergens iets te drinken en daarna zien we wel hoe het verder gaat, en of er chemie is.
Ik houd wel van mensen die eerlijk, open en trouw zijn!

Niet onaardig, dat profiel. Leuke foto ook wel. Grobaldino schrijft een mailtje naar mij als Happy Life en vraagt om een foto. Ik schrijf terug en geef behalve een foto ook mijn privé mailadres. 31 januari 2010:

Hoi Grobaldino,
Je hebt een leuk profiel geschreven.
Ik zend je bijgevoegd wat fotootjes. Graag hoor ik van je. Ook als het antwoord nee is.
groetjes, Happy.

Ik krijg een mailtje terug van zijn privé mailadres en, beste lezer, zie wie hij als afzender opvoert:

Van: "Grobaldino de brullende grubbelende bub"
zondag 31 januari 2010
Hallo Happy,
Bedankt voor een snelle reactie en voor de foto's. Ik ben eerlijk en zeg je dat ik helaas geen klik voel.
Nogmaal bedankt en succes gewenst in de liefde.
Het is een kwestie van geduld hebben en daar weet ik alles van.
Groetjes, Grobaldino

Sorry, beste mensen, maar daar moet ik toch even iets van zeggen. Wat een idioot. Zestig jaar! Grobaldino de brullende grubbelende bub. Is dat dan nog leuk?
Ik zie me al met als afzender Happy de peppy de gruppelende pup. Misschien houdt de gemiddelde Manboellezer het voor humor, ik word er wanhopig van.

maandag 1 februari 2010
Hi Grobaldino,
Dat kan uiteraard. Niks mis mee. Ik heb met minstens 99 van de 100 mannen die klik niet.
Wel een kleine opmerking: als je de de toevoeging die nu bij je naam staat eerder had weergegeven had ik beslist niet de moeite genomen te reageren, laat staan foto's gestuurd. Tjonge, jonge.
Ik wens jou ook veel geluk.
groetjes, Happy.

Misschien is Grobaldino wel een heel aardige meneer. Kan best. Maar voor mij heeft ie meteen afgedaan als ik zo'n afzender zie. Zijn er nou echt geen normale mannen op de wereld?!! Hèèèlp!!