Hug uit België is een wispelturig heer. Hij schrijft in zijn profiel dat hij het grote geluk heeft gevonden via deze site. Zo zie je maar, het kan! Maar waarom shopt hij dan vrolijk verder, vraag ik me af, want hij komt op mijn profiel kijken. Wat valt er te shoppen als je je grote geluk hebt gevonden en je bent daar helemaal van vervuld? Ik vraag het me niet alleen af, ik vraag het hem.

Hi,
Je hebt je ware liefde gevonden, schrijf je. Wat doe je dan nog op mijn profiel?? Lijkt me leuk voor je ware liefde, dat je gewoon verder zoekt op een relatiesite.
Anja.

Hug is inmiddels al niet meer zo happy als hij in zijn profiel beschreef. Het was blijkbaar van korte duur.

Beste Anja
Waarom ik nog op deze site sta gaat 1 niemand aan en ten tweede staan wij beide met dit bericht nog op de site en hebben daardoor ook al vele positieve reacties gekregen van mensen die ons geluk wensten, er zijn er zelf die er een heel verhaal aan doorsturen naar de organisatrie die via dit het geluk hebben gevonden.
Helaas ze zijn zeldzaam net als onze relatie die intussen al op de klippen zijn gelopen door het niet correct naleven van het gevraagde profiel.
Dus zal je me nog 5 dagen op deze site zien want ondanks ik 9 jaar alleen ben geweest en na 6 afspraken met 1 gunstig (dacht ik) resultaat hoeft dit helemaal niet meer voor mij.
Daarom Anja wens ik jou alle succes toe met het vinden van de ware???
Groetjes

Ach, die arme Hug, zijn ware liefde is alweer gevlogen. O jee, hij verwacht dat de dames hun profiel correct naleven. 
Hug wijzigt de volgende dag zijn profiel in:

Dames, je hoeft hier niet verder te lezen of te reageren.
Nog liever met dit laatste geluk in gedachte nog alleen verder te leven dan een in-of aanvulling te zoeken waar ik toch nooit dat ga vinden wat ik gehoopt had pas nu ontdekt te hebben.
Deze laatste dame had me een ongelooflijk goed gevoel gegeven wat jammer genoeg door mijn verwachting en haar levenswijze niet samen paste en dan ook jammerlijk genoeg tot een breuk heeft gelijd.
Dames ik wens allen op deze site nog alle succes toe met het vinden van de ware.
Groetjes

Tja, zo gaan die dingen. Pijnlijk voor Hug. Vandaar natuurlijk 'gelijd' met een lange ij.