Weer zo'n vreemde vogel. Cors uit Noord-Brabant. Ik heb het al eens eerder geschreven, de meeste oelewappers komen toch echt uit Noord-Brabant, het valt me opnieuw op nu ik de gearchiveerde mails bewerk om een aantal pagina's aan Manboel toe te voegen. Zo ook Cors. Een oelewapper. Met een wazige, maar waarschijnlijk leuke foto bij zijn profiel.

Ik ben een man uit Noord-Brabant en zoek contact met een leuke vrouw. Ik ben sportief, jongensachtig en spontaan. Ik vind vertrouwen, eerlijkheid. zorgzaamheid en een goed gesprek essentieel. Samen iets ondernemen een dagje of meer weg. Maar ook thuis in de keuken waar ik graag voor jou aan het fornuis iets in elkaar fabriceer. Ik vind je steeds verrijken met een cursus en in het verenigingsleven actief zijn belangrijk. Je beroep, als je plezier hebt in je werk, maakt het dan wat uit wat je doet? Bij mailcontact zal ik vertellen wat je verder van mij wilt weten. Als je reageert met een berichtje zal ik altijd terug schrijven, tot horens...
Beslist niet roken.............

Cors stuurt mij een interessehartje. In mijn profiel staat dat ik daar niet op reageer. Maar omdat Cors een leuke man lijkt op zijn foto's, schrijf ik toch. Aan iemand die mijn profiel niet eens goed gelezen heeft, parels voor de zwijnen uiteraard.

Maar Cors toch,
In zo'n berichtje dat ontstaat door het aanklikken van een hartje staat o.a.: 'Ik heb je oproep gelezen'. Jij dus niet. Dan had je kunnen lezen dat ik niet reageer op interessehartjes. Mij lijkt een mailtje een kleine moeite om in je eigen woorden aan te geven dat je nieuwsgierig bent naar iemand.
Normaal gesproken laat ik dan ook niets van mij horen als ik zo'n hartje krijg. Waarom ik dat nu wel doe?? Ik vind je een leuke man op je foto's. Daarom.
Ik hoor het wel als je nader contact wilt.
groetjes en een fijne dag,
Anja.

Cors schrijft terug. Geen aanhef, geen ondertekening, ik zei het al: parels voor de zwijnen.

Ik reageer normaal niet op een bericht waar geen foto bij staat.
Denk ik altijd is die zo mismaakt. Of wordt die soms gezocht.
Ik ben ook wel nieuwsgierig.

Mocht ik van het interessehartje nog niet afgeknapt zijn, is zo'n mailtje toch wel een goede reden. Enfin, inschikkelijk als ik ben, schrijf ik nog een keer. Waarom doe ik dat eigenlijk? Geen idee, wie het weet mag het zeggen.

Nou, dan zijn we allebei uit ons normale patroon gestapt.
Ik ben niet mismaakt en word ook niet gezocht. Dat laatste zou wel spannend zijn natuurlijk.
Als je een foto wilt zien, heb ik je mailadres nodig.
groetjes, Anja.

Cors schrijft zijn volgende mailtje, wederom zonder aanhef of ondertekening:

ik voeg je toe, heb je gelijk mijn mailadres

Ik voeg je toe. Waaraan? Jemig, wat een droplul. Ik schrijf, nu ook zonder aanhef of ondertekening:

Waaraan voeg je me toe??? MSN?

Het volgende mailtje van Cors:

Wil het hierbij laten daag daag

Wie gaat de wereld redden nu ze bevolkt is met nitwits, dropveters, zakkenwassers en oelewappers?

Ik ga nu, maart 2010, nog eens bij het profiel van Cors op de site kijken en jawel hoor, hij staat er nog steeds. Dat geldt voor de meeste mannen over wie ik schrijf. Zo makkelijk kom je blijkbaar niet aan een relatie via internet.