Januari 2009. Ik lees het profiel van Greffi. Er staat een niet bijster aantrekkelijke foto bij. Te veel tanden. Heel grote tanden. Hij schrijft iets waar ik op wil reageren. Hij is 56 jaar en wil een vrouw tot maximaal 53 jaar. Het is veel mannen inmiddels duidelijk dat leeftijd heden ten dage niet meer zo strikt genomen wordt, dat er niet meteen aan je mannelijkheid getwijfeld wordt als je partner een paar jaar ouder is, er blijven echter Neanderthalers....

Hallo medezoekende...
Deze vlotte, moderne vent van 56 heeft een slank tot normaal postuur en meet 1.93m. Blauw/ grijze ogen en grijs krullend haar.
Heb geen tatoes, piercings noch oorbellen.
Zelf draag ik geen sieraden, maar ik vind dat bij een vrouw zeer welkom. Mijn kledingkast bevat zowel kostuum als spijkerpak en van shorts tot stijlvol leer met alles ertussen in. Soms helemaal het heertje; een andere keer de nozem met puberale trekjes...

Ben getrouwd geweest en heb twee prachtige dochters uit dat huwelijk. Beiden zijn uitwonend.

Mijn karakter is behoorlijk open en praten doe ik veelal vanuit mijn hart. Ik heb een warme persoonlijkheid en eerlijkheid staat hoog in mijn vaandel. Behoorlijk hoge zelfreflectie. Bovengemiddeld I.Q en goed ontwikkeld E.Q. Sociale instelling. Extraverte persoonlijkheid met een deel introvert.
Oppervlakkigheid verafschuw ik evenals arrogantie. Een groot en liefdevol hart, gul en absoluut monogaam. Ik wil alleen voor het "échte" gaan en ben niet op zoek naar een "one night stand" of ander avontuur. Maatschappij-kritisch en rebels als het nodig is.
Muziek is mijn grote passie. Muzikale voorkeur is heel divers. Klassiek, met name Belcanto moet ik zeker vermelden naast Jazz, Latin, Blues en Rock.
Ik ben op zoek naar een lieve vlotte slanke vrouw die van initiatief houdt maar niet al te dominant is.

RARE eigenschappen :
Ik hou niet van voetbal en vind winkelen des te leuker !
En natuurlijk... dit zijn maar woorden. Nogal eens worden woorden misbruikt door diegen die de kracht van woorden onderschatten of niet serieus nemen. Daarom geloof ik meer in het face-to-face ontmoeten.

Ik schrijf hem met als onderwerp: 'Contradictio':

Hoi,
Zojuist je profiel gelezen. Zo vooruitstrevend in tekst en zo tegengesteld in je wens een vrouw tegen te komen die vooral jonger is. Dat is echt passé hoor.
En, jammer voor mij.
groetjes en veel succes op deze site,
Anja.

Greffi wil mij een mailtje terugsturen, hetgeen niet zonder struikelblokken verloopt.

Hoi Anja,
In mijn poging om op jouw onderstaande te reageren werd ik gestopt door twee dingen :
-een antwoord van jou zou spam bevatten (aldus melding Knuzz).
-jouw profiel was verwijderd door Knuzz (om redenen...?).
Thans ben je weer "benaderbaar" en vraag je wat er aan de hand is.
Jij lijkt mij wel oprecht te zijn, daarom mijn tweede poging.
Jouw foto(s) en woonplaats ontbreken, daarom mijn vraag om deze bekend te maken.
Ennuuuh, wat die leeftijd betreft, da's meer een wens dan een eis en betreft meer de verschijning/uitstraling dan de échte jaren.
Jouw omschrijving geeft genoeg aanknopingspunten om iets warm te maken in een man.
Blond, slank, 1.63m ; voor een man als ik héél aantrekkelijk.
Oòk dat kun je passé vinden; ikzelf kan er niet omheen.
Groetjes, Luud.

Ik schrijf Luud terug met het onderwerp 'Spam nogal':

Hoi Luud,
Bedankt voor je berichtje.
Het klopt dat er e.e.a. is misgegaan bij Knuz. Ik wilde een avondje organiseren voor een paar mensen van Knuz en stuurde zodoende een aantal dezelfde mails rond. En dan denkt de Knuz-pc dat er spam verstuurd wordt en worden de berichten tegengehouden en zelfs mijn profiel geblokkeerd. Inmiddels is alles weer in orde.
Ik ben zeer oprecht, daar is geen twijfel aan. Ik woon in xxxxx en heb geen foto op Knuz. Die komt er ook niet i.v.m. mijn werk en mijn trots. Voor een ander misschien geen reden, voor mij wel.
Ik wil je met plezier een fotootje sturen maar dan heb ik je privé mailadres nodig.
Ennuuuh blond... dat komt uit een potje hoor. Niet van nature dus en evenmin de aan blond geassocieerde eigenschappen "))
groetjes, Anja.

Nooit meer iets gehoord. Getrouwd?, flitst er dan onmiddellijk door mijn hoofd. Maar hij heeft een foto geplaatst en dat kan niet als je getrouwd bent. Je buren hebben je in no time gespot. Snap je zoiets nou?