Op 7 maart 2009 krijg ik een mailtje van iemand die zich Gijsbert noemt. Het mailtje heeft geen aanhef, geen onderwerp en geen ondertekening. Het luidt aldus:

btw
op vrouwen zonder foto reageer ik niet...!!!!

Wat voor randdebiel is dit nu weer! Ik heb hem niet geschreven, zelfs niet op zijn profiel gekeken, ik zit gewoon rustig in mijn eigen hoekje. En dan dit. Ik ben het zat, ik schrijf hem in onaardige bewoordingen terug:

Voor zover ik mij kan herinneren heb ik jou niet geschreven, dus waar slaat dit bericht op. En, for the record, ik heb ook geen enkele behoefte jou te schrijven. HBO staat er in mijn profiel, daar valt middelbare school beslist niet onder. Zoek bij je eigen niveau zou ik zeggen.

Daar worden mannen boos om. Zo'n vrouwmens dat denkt verheven te zijn boven the master of the universe. Gijsbert schrijft terug, daarmee aantonend dat ik voor honderd procent gelijk had in wat ik schreef, maar dat beseft zo'n dombo uiteraard niet. Hij laat mijn mailtje staan, zie boven, en voegt er een regel aan toe. Die regel luidt:

Nivea zal jij bedoelen niveau zoek lekker door..... !!

Hahaha, leuk, nog een paar van zulke reacties en ik ga lullig doen tot mijn hobby maken. Uiteraard schrijf ik deze oelewapper niet meer terug en dát kan Gijsbert niet uitstaan. Om zijn frustratie te uiten plaatst hij een berichtje in mijn gastenboek, hetgeen op Knuz openbaar is:

•  gijsbert schreef op 09/03/2009 07:40:
"Let wel zij wil alleen mensen van een nivo wat zij kan behappen dat nivo is nivea op h.b.o. dus nivo dus ook al ben je een eikel nivo is bepalend voor dit lid"

Is dit leuk of is dit leuk!! Ik heb hier de grootste lol om. Ik reageer uiteraard niet, tot grote ergernis van Gijsbert. Hij schrijft opnieuw een regeltje in mijn gastenboek.

•  gijsbert schreef op 10/03/2009 08:24:
"Deze vrouw is lelijk dat wil je niet weten ze plak niet op een foto...die verschroeit daarom mag je haar niet zien..."

Hahaha. Zo zie je maar, je hoeft het niet te verzinnen, het komt allemaal naar je toe als je lid bent van een relatiesite. Het onmogelijke wordt waar. Bijna dagelijks.