Februari 2009, een leuk profiel van Hey you. Hij is 44, woont in Gelderland. Te jong en niet echt een leuke man om te zien, een bol hoofd hetgeen de veronderstelling dat hij te dik is rechtvaardigt. Ik schrijf dan ook alleen als reactie op zijn profiel.

Geachte lezeressen, lees mn profiel aandachtig svp!
Ik ben in 1e instantie op zoek naar een vriendschap, maar U never know....!
Volgens mij ben ik redelijk te zoenen! haha.
Maar ja, `thats in the eye of the beholder`
Verder ga ik braken van profielen die vol zitten met vréselijke gedichten en kots-spreuken. (sorry hoor)
Ik walg van openingszinnen als : Carpe Diem, Leef vandaag en niet morgen (getver),Pluk de roos (teiltje)
of.....let op!
Ik leid je met mn handen naar eeuwige liefde en het eeuwige geluk..........
of:
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!!! Te erg gewoon. BAH!
of:
Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingertjes ophangen.
Blerrrrrffff Getverde..blerf..puke..arghhhh...20 teiltjes.
En nog meer van deze zalvende bende.

Wat me overigens wél opvalt is dat er enorm veel dames zijn met zóvéél wensen en eisen.
Je moet werkelijk als man bijna een copie van superman zijn!
En dat ben ik zeker niet.....(kom misschien wel in de buurt;)
En dan nog even dit:
Alsgevolg van bovenstaande ontvang ik veel berichtjes van dames die dit zich persoonlijk aantrekken. Het is zeker niet mn bedoeling iemand te kwetsen. Maar als je t niet met me eens bent....gewoon niet reageren. Tis namelijk humoristisch bedoeld. Maar ik méén t wél!
Oja.....dames boven 50 jaar... Sorry.............tenzij je beschikt over vrachtwagens vól met centjes of onweerstaanbaar bent!

Ik mag die mannen wel, obstinaat, dwars, maar geheel in één lijn met mijn smaak. Hij gruwt, net als ik, van oneliners en cliché's. Ik schrijf hem:

Hi hey you (zo'n aanhef slaat werkelijk nergens op):
Aangezien ik niet aan je beide voorwaarden voldoe voor vrouwen boven de 50 (ik ben wel onweerstaanbaar leuk maar die vrachtwagens met centjes bezit ik niet) schrijf ik gewoon even omdat ik iets wil zeggen.
Ik heb genoten van je profiel. Ik had het al eerder gelezen en misschien heb ik toen ook al gereageerd maar dat weet ik niet meer. Dat heb je op mijn gevorderde leeftijd ")).
Die vreselijke profielen die je noemt, ik krijg er de griezels van. Die open haard, dat goede glas wijn gecombineerd met een goed gesprek.
Mijn nickname is helaas wel Happy Life, hetgeen jou natuurlijk weer doet steigeren maar ach, een klein uitglijdertje moet mogen.
Een aanrader: je zou eens de moeite moeten nemen de gastenboeken van mannen te bekijken. Er zijn vrouwen die de hele dag doorbrengen met het sturen van de meest afzichtelijke plaatjes naar de gastenboeken van mannen. Alles met vleugels komt er in voor, feeën, elfen, engelen en vooral schaars geklede vrouwen. Er is zelfs één mevrouw die elke dag zo'n plaatje stuurt en dan met de inspirerende tekst: prettige maandag, prettige dinsdag enz. enz. Het kan toch niet mogelijk zijn dat er één man bestaat die dat leuk vindt??
Ik heb er twee mannen over aangeschreven met die vraag. En ja hoor, ze vinden het leuk of ze tolereren het. Ik begrijp de wereld niet meer als ik zo'n antwoord krijg.
Hebben die vrouwen niks anders te doen dan hele dagen op de site zitten en al die plaatjes distribueren over heeeel veel heren? Wordt er niet meer gewerkt tegenwoordig ")).
Er was één meneer waar in de statistieken te zien was dat bepaalde vrouwen resp. 403, 781, 558 en 419 keer bij zijn profiel zijn komen kijken en daar van die onbenullige plaatjes neerzetten. Ik zou gek worden, zowel als ontvanger als degene die ze plaatst.
Ik wens je nog heel veel plezier op de site.
groetjes, Happy.

De zakkenwasser reageert niet. Dat is dan weer een minpuntje. Lijkt me een kleine moeite. Ik heb een heel positieve mail geschreven met allerlei complimenten en ik ben het o zo met hem eens. Kan er toch wel een klein tegenberichtje af, lijkt mij.