Het profiel van Jager bestaat uit spreuken en poëzie. Jager is 45 jaar en woont in Gelderland.

Winnaars zijn een deel van de oplossing
Verliezers zijn een deel van het probleem

Winnaars hebben een plan
Verliezers hebben een excuus

Winnaars doen dingen gebeuren
Verliezers wachten tot iets gebeurt

Winnaars zeggen 'mogelijk'
Verliezers zeggen 'moeilijk'

Winnaars willen geluk
Verliezers willen gelijk

In iedereen zit een winnaar!
Het is een kwestie van willen...
------------------------
"Winnen is leven. Iedere keer dat je wint, word je een opnieuw geboren. Als je verliest, sterf je een beetje."
George Allen
-----------------------
Hij die een "mooie" "goede" en "intelligente" vrouw zoekt, zal er drie nodig hebben."
Richard Burton
---------------------------------
Iedereen denkt dat hij/zij perfect is, 1 troost, dat is niet zo. Zo ook ben ik niet perfect, en zal heus mijn makken en ongemakken hebben. Maar toch een leuke, gezellige vent die zeer zeker de moeite waard is, al is het maar eens om te proberen. Je moet mij tenslotte ""beleven"".
Ik zoek de chemistry en zal dat ook snel laten weten. Smoeltjes doen het bij mij ! Je moet iets hebben(uitstraling). Spontaan, humor, zelfspot, sportief, en back on the road, of still on the road !

Jager heeft ook zijn best gedaan bij de invulvragen van het profiel. Het ene is leuk, het andere flauw. Een voorbeeld van het laatste:
Als ik vrij ben ga ik graag: Ik snoof ooit Coke, maar de ijsblokjes blokkeerden mijn neusgaten ;-)
Favoriete eten: Iedere poging van een man om voedsel te bereiden, ongeacht hoe treurig (bijvoorbeeld soep uit blik, magnetronmenu, patat halen) dient te worden bejegend met ongeveer net zoveel bewondering en lof als, pakweg, de eerste stapjes van een kind. ;-)
Die vind ik wel grappig. Is een kwestie van smaak uiteraard. Jager schrijft mij.

Bij deze verzoek ik u mij een foto te doen toekomen zoals geschreven in uw profiel ;-)
In drievoud, de roze doordruk mag u bewaren voor uw eigen administratie :-)
Plaatjes kunnen naar malle pietje@enzovoort
Toedeloe
Humbert

Tja, wat moet ik hiermee aan. De man is 45 jaar, met een beetje fantasie kon ik zijn moeder zijn. Dat laat ik hem weten, zij het in andere bewoordingen:

2 augustus 2009
Goedemorgen Humbert,
Ach jongen, jij valt toch helemaal buiten mijn doelgroep! Ik graai in de bak met uitgebluste, gezapige, ouwelijke, initiatiefloze mannen van 55 tot 65. Die mannen van wie ik altijd zeg 'jij bent al dood, jij hoeft alleen nog maar begraven te worden'. Nee, ik zeg dat niet tegen hen, maar in mezelf.
Ondanks dat is de kans dat iemand uit de categorie 'ingezakten met vooruitstrevend embonpoint' van 55 tot 65 jaar bedankt voor een mevrouw die net 60 is geworden, dreigend groot aanwezig en dat terwijl die mevrouw uiterst jeugdig van geest is.

Ik heb me deze week verloren gezocht naar jouw profiel. Ik was het toevallig tegengekomen (nieuw lid?) en wilde het gedicht op je profiel graag hebben. Ik wist op dat moment uiteraard de naam van de dichter niet, anders had ik Google zijn werk laten doen. Maar... ik heb je gevonden, op trefwoord. Inmiddels staat het gedichtje op mijn pc.
Ik zocht het uiteraard niet voor niets, het slaat exact op een meneer die ik via Lexa heb leren kennen. Ik had weer eens in bovengenoemde bak gegraaid. Wat jammer nou dat ik het niet aan hem kan laten lezen. Hoewel? zou het doordringen?? Parels voor de zwijnen waarschijnlijk.

Je vraagt je ongetwijfeld de gehele tijd af: 'wie is deze mevrouw?' Ik sta op de site als Happy Life. Je hebt me geschreven.
Advies van een mevrouw op leeftijd: groet vooral nooit met toedeloe. Mocht er iemand uit mijn categorie naar mij schrijven en toedeloe onder zijn mail zetten, verwijs ik die meneer met één klik naar de eeuwige jachtvelden.
Ik ga ervan uit dat de vraag om een foto is voortgekomen uit het opdrinken van de staartjes uit verschillende flessen. Een man van jouw aanvallige leeftijd zoekt toch niet naar drooggerimpelde zestigers, mag ik aannemen.
groetjes en een fijne dag,
Anja.

Hier neemt malle pietje geen genoegen mee, hij schrijft me terug.

Sun, 2 Aug 2009 
Subject: Zuiverste vorm
goedemiddag Anja,
"Een man van jouw aanvallige leeftijd zoekt toch niet naar drooggerimpelde zestigers, mag ik aannemen. "
 Aanname's doen is niet zo handig, vind ik, want iets invullen voor een ander is best moeilijk, en ik heb het berichtje in mijn zuiverste vorm doen toekomen, dus...............|
Try again...
Hiephoi ????

Ja, ja, zijn praatje is mooi, maar ik doe niet mee. Ik schrijf nog wel een keer, dat kan geen kwaad, toch?

Tue, 4 Aug 2009
Hallo Humbert,
Aanname's doen is niet zo handig, vind ik, want iets invullen voor een ander is best moeilijk, en ik heb het berichtje in mijn zuiverste vorm doen toekomen, dus...............
Try again...
Bij deze dus.
Maar... dat verandert niets aan mijn mening dat je te jong bent. En voor een babbel, daar staan de meeste mannen niet voor op relatiesites. Ik heb vanuit dat oogpunt al vaker mensen op relatiesites benaderd, gewoon voor vriendschap. Reden: omdat ze in de nabijheid wonen of omdat ik met ze heb afgesproken en het daarbij duidelijk werd dat er niets uit zou groeien. Wel een leuke man, dus zonde om daar dan verder niets mee te doen. Maar nee, dat willen mannen niet, het is liefde of niks. 

Ik heb in januari van dit jaar tien vrouwen en tien mannen benaderd voor een gezellig avondje bij mij thuis. Niet vanuit het oogpunt 'nieuwe liefde vinden' maar gewoon voor de gezelligheid. Kennis maken, praatje, hapje, drankje, eventueel iets leuks afspreken enz. Neeeeee, niet dat goede glas wijn voor die zo schrikkelijk misbruikte open haard en die enthousiaste wandelingen door bos, hei en beemd waren ook het doel niet.
Ik heb van drie mensen een reactie gekregen, twee vrouwen, één man. De anderen hebben zelfs niet laten weten dat ze niet geïnteresseerd waren.

Hiermee wil ik aangeven dat het grootste percentage mannen op de site staat voor de eenmalige seks, een eveneens groot percentage voor de meermalige seks en een doodenkele uitzondering voor een relatie.
En voor alle drie de opties kom ik voor jou niet in aanmerking. ZESTIG!!! En hoe jong ben jij ook weer?? Juist.
Overigens heb ik wel een jonger persoon in de buurt van mijn woonplaats benaderd om eventueel gezamenlijk dingen te doen als theater, film enz. Dan maakt leeftijdsverschil niks uit. Maar nee hoor, geen reactie. Ik heb toch het idee dat de kokervisie de doorsnee man belet om de wereld wat breder te zien en mij niet meteen te beschouwen als een eigenaardig vrouwmens dat rare voorstellen doet.
Ik ben er wel achter dat oudere vrouwen vaak benaderd worden door jongere mannen. Reden?? Geen idee. Het enige wat we hebben kunnen bedenken is dat ze er van uitgaan dat wij, oude besjes, wanhopig zijn op seksueel gebied. Nou Humbert, ter gerust- of teleurstelling, dat is niet zo. Er zijn voor vrouwen hilarisch veel leuke hulpmiddelen in de handel. De variatie daarin is zeer fantasievol en voor meisjes in Zeeland, zoals ik, is Sluis ook nog aan te rijden op een regenachtige middag.
groetjes en een fijne avond,
Anja.

En dan hoor ik niks meer van Humbert. Als je zo aandringt als hij, mag je toch verwachten dat we nog even doorgaan met de best aangename mailwisseling. Nee hoor, ook Humbert niet. Ik schrijf:

Onderwerp: Zuivere vorm
Zaterdag 8 augustus 2009
Goedemorgen,
Die zuivere vorm waar je het over had, hoeft die niet te worden toegepast als reactie op mijn mail?
Het lijkt mij zuiver om iemand die de moeite neemt je te mailen, op jouw verzoek zelfs, even te antwoorden.
Ik wens je veel geluk.
groetjes en een fijn weekend,
Anja.

Reactie gekregen? Nee.