Eveneens in september krijg ik een mailtje van Molen, althans dat is zijn nickname.Hij is 38 jaar en woont in Amsterdam. Zijn profiel zegt:

age is nothing but a number, en zegt niets over de persoon. ik ben op zoek naar een lieve en energieke dame/vrouw voor vriendschap, en als het klikt wellicht meer

Hij schrijft mij een berichtje:

las jouw profiel welke mij bijzonder aansprak. graag leer ik je nader kennen. ik hoop dat mijn relatief jongere leeftijd je niet al te zeer afschrikt, dit is immers niet mijn bedoeling. spreekt mijn beknopte profiel je ook en of wil je gewoon iets meer over mij willen weten schroom dan niet om te vragen.
warme groet mo

Welja, een man van 38, 21 jaar jonger, tuurlijk, ik sta te springen. Ik schrijf:

Hoi Mo,
Ik schrik niet zo snel hoor. Maar een man van 20 jaar jonger, daar gaat bij mij geen vlammetje van branden.
Ik heb ooit samengewoond met een aanmerkelijk jongere man en heb me daarna voorgenomen dat nooit meer te doen. Dus.... helaas.
Ik wens je alle geluk van de wereld en hoop dat je snel iemand vindt die aan je wensen voldoet.
groetjes, Anja.

Hij reageert met:

dank je wel voor je spontane berichtje terug, het was een aangename verrassing. ik begrijp dat mijn relatief jongere leeftijd voor jou een drempel vormt, zeker als je een negatieve ervaring hebt gehad, ik kan mij dat goed indenken, ook voor mij is dit niet alledaags. dat dingen niet altijd even goed lopen in het leven en of relatie is niet in alle gevallen aan het leeftijdsverschil toe te schrijven.
ik hoop dan ook dat we ook elkaar kunnen leren kennen als persoon wellicht valt het allemaal wel mee, aangezien niet iedereen hetzelfde gedrag vertoont.
liefs mo
trouwens hoe heet je eigenlijk

Hoi Mo,
Mijn ervaring met een jongere man is geen negatieve hoor. Dat is niet de reden. Maar ik vond het in de tijd dat we een relatie hadden gewoon te gênant voor woorden dat hij zoveel jonger was. Daar was ik me, als we buiten de deur waren, voortdurend van bewust. Dat wil ik niet meer.
Je bent heel aardig maar echt, dat helpt niet. Zoeken in je eigen leeftijdscategorie is mijn advies.
Grtz, Anja

En dat is dat. Over en uit. Vast een heel aardige man maar wat moet ik ermee.