In september zie ik een beeldschone man op de site staan. Jemig, wat doe je op een relatiesite als je er zo uitziet.
Inmiddels hoorde ik in een tv-programma dat er mannen zijn (hoe ziek kun je zijn) die zich uitgeven voor Xander de Buisonjé, met foto en al, en zo op een Engelse relatiesite staan. Dit terzijde.
Hoe dan ook, Ruben is bloedmooi. Hij is 39 jaar en HBO opgeleid en hij geeft aan mensen te willen leren kennen en vriendschap te willen sluiten. Ik schrijf hem een mailtje met als onderwerp ???

Hoi,
Ik zag je foto en vraag me af 'wat doe jij hier?? Je bent óf heel erg mooi óf je kunt goed fotoshoppen. Voor jou moeten ze toch 'buiten' in de rij staan??
Dat wilde ik zomaar zeggen.
groetjes, Anja

Ruben schrijft terug

wat ben ik blij dat je reageert.... meestal reacties van hele jonge vrouwen waar ik....op dit moment zoooo mijn buik van vol heb, wil je zeker beter leren kennen.
Hierbij mijn msn-adres, misschien wel leuk dan kan ik jou ook zien met een foto
kusss Ruben

Ik schrijf terug:

Zeg Ruben,
Ik ben bijna 100 hoor. Je kunt je buik wel vol hebben van jonge vrouwen maar dat is toch echt je doelgroep, ben ik bang.
Ik heb trouwens een heel leuke dochter, zo'n beetje in jouw categorie ")). Nee hoor, grapje, dit heb ik niet gezegd. Ze vermoordt me als ze dit weet.
Je bent een hartstikke mooie man. En ook nog een hbo-opleiding. Ik wou dat er zo een aantal op de site stonden van 15 tot 20 jaar ouder. Heb je die wandelende geraamten van mijn leeftijd al gezien?? Dat is pas erg. Mannen van mijn leeftijd zijn zooooooo oud. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik denk dan: jij bent al dood, je hoeft alleen nog maar begraven te worden.
groetjes, Anja

Ruben antwoordt:

Wat bijna 100, ik heb geen foto van je gezien dus kan niet over je oordelen, maar vergeet niet dat het innerlijke veel belangrijker is dan de buitenkant, ik hoop dat je je alsnog nog even toevoegt dan kunnen we gewoon even kennismaken en wat praten, bevalt het je daarna niet dan verwijderen we gewoon maar kunnen dan wel zeggen dat we het een kans gegeven hebben
Hoop dat je hiermee akkoord gaat Anja?
kusss Ruben

Dat ga ik niet doen. Ik heb zomaar een leuk mailtje geschreven met een compliment voor een mooie man, meer was het niet. Ik schrijf hem dus:

Hoi Ruben,
Ik vind je heel lief maar nee. Ik ga dat niet doen.
Heel veel geluk bij het vinden van wat je zoekt en liefs,
Anja.