Nog maar eens profielen van nitwits. RP en Lexa sturen hun leden iedere dag een mail met 'nieuwe matches'. Ik bekijk de meeste er van en zo kom ik deze profielen tegen. De profielen in het zwart, en als het maar een paar woorden zijn vet gedrukt, mijn commentaar in grijs.
Wat te denken van een getrouwde Zeeuwse meneer die het volgende schrijft:
Ik zoek een lieve vrouw die serieus ingesteld is en die net als ik ook iets meer zoekt dan een 1dagsvlinder en die zoek ik zeer zeker niet ook niet een relatie voor een blauwe maand. Welke serieuse/geintresseerde vrouw durft de stap te wagen en is ook opzoek naar meer dan een 1dagsvlinder en iets langdurigs.
O'ja thuis weten ze er van en die willen niet dat ik overal rond ga feesten/fladeren wat ik zelf ook niet zo zie zitten dat fladeren, dus die staat er op (Is eigelijk meer de afspraak thuis) dat ik iets met een langdurige insteek zoek zodat ze weet waar ik ben als enkele dagen ergens anders door breng, Ja' dat mag ik bij iemand anders een tijdje logeren is geen bezwaar thuis als ze maar weet waar ik verblijf,ik heb geen geheimen voor mijn partner ik valt toch altijd door de mand bij haar dus ik hoef het niet te proberen om iets stiekum te doen ( Dan kan ik mn koffers pakken en dan word ik met een ferme schop de deur uit verwezen).
Dus ik word enkel uitgeleend aan een serieuse oprechte vrouw die iets meer zoek dan een eendagsvlinder.
(Niet geschoten is toch altijd mis voor al als je zit te twijfelen en niet schiet of je amor pijlen zijn op, Verhipt mn amor pijlen vergeten of je boog vergeten). Een lief,open,oprecht,betrouwbaar,serieus geintresseerde en eerlijke vrouw die gebondenheid geen probleem vind en een leuke langdurige relatie wil opbouwen geen eendagsvlinder die zoek ik dus zeer beslist niet.
Een vrouw die zegt: ik heb jou profiel gelezen ik zou graag meer van je willen weten en ik wil jou beter leren kennen om te zien of jij wel eerlijk en oprecht ben want een hele hoop mannen zijn dat niet of thuis weten ze van niets.
Een vrouw dus die de tijd neemt om mij te leren kennen en bij voorbaat geen vooroordelen heeft, als je niets vraagt dan weet je nooit of ik oprecht bezig ben.
Als je van Zwitsal babyolie houd dat is ook een ferme plus punt bij mij .............................
Men moet dus niet alleen een relatie willen met deze getrouwde man, het zou ook nog fijn zijn als de betreffende mevrouw van babyolie houdt en ze moet bepaald niet allergisch zijn voor taalfouten (laatste toevoeging is van mij). Doel: fijn samen fladeren en dat niet voor een blauwe maand. Flikker toch op.
Eén punt in het voordeel van deze man, hij komt er tenminste voor uit. Ik ben al twee losers tegengekomen die dat niet deden.

Op een dag krijg ik een 'nieuwe match', de meneer schrijft in zijn profiel gescheiden te zijn. Hij zit echter met een trouwring aan zijn vinger op de foto. Haha. 

Onderstaand een bloemlezing uit profielen.
Hoi
Wat zou zo iemand nu verwachten? Ik heb echt geen idee. 'Je oproep' heet het en uiteraard is het de bedoeling dat je daar iets over jezelf vertelt. 'Hoi' dus.

Gewonne vrouw met lang haar, lief en meekar begrijpen, tusse de 25 tot 36 jaar
Weet je nog? Minimaal MBO-niveau staat er in mijn zoekprofiel en dan denkt de matchmachine van de relatiesites dat ze me deze meneer als zijnde uitstekend geschikt voor mij moeten toesturen. Ik ben toevallig geen gewonne vrouw.

Persoonlijk
??????

Beroep engine maintenance
Weer een nieuwe beroepsgroep. Als je helemaal niets te zeggen hebt, noem je je beroep. Tsja.

Hallo meisjes, ik ben jintan en van 1951, ben gehuwd maar zoals bij zo velen loopt het niet meer echt zoals het vele jaren eerder was. Ben daarom op zoek naar een lieve vrouw waar ik regelmatig kan van genieten. Het liefst een vrouw die in hetzelfde schuitje zit. Zijn dus alle2 hetzelfde dus is dit geheim geen probleem. Weet zeker dat er een schat is die lekker wil genieten.
Wat moet het toch fijn zijn zo overtuigd van jezelf te zijn. Ik heb proefondervindelijk vastgesteld dat de meeste mannen houthakkers zijn in bed. Jintan kan ons laten genieten. Het water loopt me in de mond. Ik kan niet wachten ")).

Hoi
Hé, daar hebben we hoi weer, zou het familie zijn?

Manager financien
Ha, nog een beroepsgroep. En nog één:
Werktuigbouwkundig ingenieur

Maak er nog van het leven
Graag, maar dan bij voorkeur niet met iemand die zo'n oproep schrijft.

De volgende is ook geweldig, nog niet gescheiden maar alvast aan de werving en selectie begonnen.
Na een nieuwe start met mijn eertse vrouw die jammer genoeg niet is gelukt,willen we in overleg met elkaar ieder onze eigen weg inslaan,en op zoek gaan naar een andere partner,we proberen onze scheiding zo vlug mogelijk te regelen.

Het wordt nog leuker. Natuurlijk mag ieder zijn eigen afwijking hebben maar ik moet er toch om lachen, kan het niet helpen:
Welke vrouw vindt het niet erg als ik af en toe aan crossdressing doe? Ik zoek een aantrekkelijke, intelligente en elegante vrouw die ook van uitdagende kleding en schoenen houdt, net als ik.

Ha, nog een beroepsgroep. Ik verzamel ze zoals je ziet. Weet ik tenminste wie ik in de ark wil hebben, mocht er nog eens een zondvloed onze kant op komen. Deze meneer kan dan vanzelfsprekend heel erg van pas komen.
docent bouwtechniek

Onderstaande oetlul heb ik een mailtje gestuurd. Dit slaat echt helemaal nergens op. Het volgende stond er letterlijk, de puntjes zijn niet van mij.
.......heeft betrekkking op een leuk contact en dan bedoel ik natuurlijk die slanke 62-jarige vrouw uit Friesland met groene ogen en kort bruin haar. Ze is en kleed zich sportief, geen café- en discotheekbezoekster maar wel een brede muziekale belangstelling.
Een boek, tv en film: je zegt het maar.
Maar ach. Helaas.
Voor een bijscholingscursus van de friese taal ligt Gelderland te ver weg ook al lijkt door het gebruik van de elektrische fiets de afstand redelijk overbrugbaar.
Maar het belangrijkste blijft dat ze een maatje vindt waarmee ze gelukkig wordt!
(en als zij soms in de war is geraakt door de vorige versie van mijn profiel: ik heb geen kinderwens, drink geen alcohol en ben ook geen discotheekbezoeker!)
Ik heb hem gevraagd:

Waar slaat dit op?!
Lijkt het je niet beter je privé correspondentie privé af te handelen en daar geen publiek medium voor te gebruiken? Tjonge.
groetjes

Geen antwoord uiteraard.

het alleen zijn zitten zat
Ja, dit zal ook wel helpen om aan de vrouw te komen. Daar gaan wij vrouwen massaal van in de rij staan.

Hallo,
Over niet al te lange tijd ben ik weer alleen. Momenteel midden in een echtscheiding. Het lijkt me leuk om een "maatje" te ontmoeten waarmee ik leuke dingen kan ondernemen. Of het uitloopt op meer... zullen we dan wel zien. Waar ik kom te wonen weet ik ook nog niet, maar ik mik op de omgeving van Utrecht, waar ik ook werk. Ik ga er graag met de fiets op uit en ben niet zo goed in stil zitten.

Nog zo'n oetlul die al aan het zoeken is voordat ie gescheiden is. Zou zo'n man nou niet weten dat zoiets ingrijpends als een echtscheiding een verwerkingsperiode nodig heeft, dat het niet zo handig is meteen de markt op te gaan. Waarschijnlijk niet. Gewoon dom dus. Hij is binnen afzienbare tijd ook nog dak- en thuisloos, aantrekkelijk perspectief.

Nog een paar:
Ik wil over veel onderwerpen maile ben ook niet preuts om iets te bepraten.

We zien het wel toch
Ja, jij misschien.

Op zoek
Dûh.

NU OF NOOIT.
IK WEET JA ER BENT, NU BEN IK ER OOK!


Wat moet ik nou zeggen
Geen idee. Als ik een tip mag geven, doe de kleuterschool nog eens over.

Ik ben een man van middelbare leeftijd, ik zoek een vrouw liefst een weduwe, die samen met mij liefst vanaf curacao zaken wil doen
???

ontdek mij maar
Ja hoor, daar zitten wij op te wachten.

dames kom maar op
Tjonge, jonge.

schrijf mij
En, lezer, ik verzin dit niet, dit is allemaal met copy & paste hier terecht gekomen. Dit kan een mens toch niet eens bedenken.

Ik ben een rustig en makelijk mens en zoek en dito vrouw
Da's wat voor mij!!!! Ik ben een rustige en makelijke vrouw ")).

Ik ben leuk!
Bovenstaande oproeper geeft aan een universitaire opleiding genoten te hebben. ?????

Zoek een lieve ouw om samen mee verder te gaan
Dit is een voorbeeld maar geldt voor de meeste profielen. Ze zijn niet nagelezen voor er op opslaan wordt geklikt. Ze wemelen van de tik- en taalfouten. Moet deze meneer hier wel zijn trouwens? Een ouw?? Zijn er ook ouwen op de site??

Een lieve slanke vrouw die houd van dansen.lezen, wandelen, theater, samen op vakantie etc/
Ik ben geboren onder het sterrenbeeld stier en zoek een maagd of een steenbok. *** Niet roken of andere verslaving hebben. Liever geen huisdieren hebben. Wel eigen vervoer. ik heb geen zin om als taxi-chauffeur te fungeren.
Nee zeg, al die moeite.
Gelukkig kun je af en toe ook hartelijk lachen, zoals om bovenstaand profiel.

Wat vind je van deze?
Welkom enthousiaste vrouw

We zien onderweg wel
Gingen we weg dan? Waar naar toe??

Een date

Onderstaand is ook leuk. Hahahaha.
Ik heb geen oproep er staat in deze ruimte al zoveel door anderen geschreven en het komt allemaal op hetzelfde neer.

vraag het is veel leuker,

dus tot snel

Tja wat zal ik hier eens weg zetten.
oja mijn levens spreuk
Herriner je de dag van gisteren

Ik sta echt dagelijks paf. Verlies even niet uit het oog dat in mijn zoekcriteria staat dat ik graag iemand wil ontmoeten met minimaal MBO-niveau. Daar selecteren de sites op, die matches krijg ik toegestuurd. Hoe is het mogelijk. Zou het aan de vrouwenkant ook zo erg zijn? Maar wel lachen. Toch?