Ook in november schrijf ik Icarus, op zijn foto een leuke man. Hij is 59 jaar en woont in Noord-Brabant. Hij komt in mijn blikveld omdat hij op mijn profiel komt kijken. Zijn omschrijving:

Zal er over nadenken wat ik hier neer zal zetten. Wil wel met je kunnen lachen. Dikwijls ga ik dansen hier in de omgeving, als jy dat ook kunt dan is dat een pré

Ik schrijf hem:

Hoi,
Je keek even op mijn profiel en daardoor keek ik op het jouwe. Op je foto zie je er heel leuk uit. 250 Berichtjes in je gastenboek. Hoe lang moet je hier dan al aanwezig zijn?
groetjes, Happy.

Tsja, dat is natuurlijk een blonde vraag en zo reageert Icarus dan ook, hetgeen nu weer niet gehoeven had ")).

Je kunt zien wanneer het eerste is gekomen dus........
gr Ica

Ik geef hem uiteraard gelijk.

Goedemorgen,
Yes, you're right. Ik lijk wel blond. Maar... dat ben ik toch ook?? Ja, maar uit een potje.
Maarruhhh, volgende vraag, krijg je geen zelfmoordneigingen van dat domme geneuzel met die plaatjes? O, dat is niet aardig, dat hoort toch niet bij blond?? Nee, maar af en toe mag het.
groetjes, Happy.

Want ook bij Icarus staan de elfjes, feeën, engeltjes met fijne maandag, fijne dinsdag enz. bij tientallen in zijn gastenboek. Icarus is het niet met mij eens.

ZELFMOORDNEIGINGEN!!!! Ik verbaas me erover hoe simpel intelligente mensen antwoorden op domme vragen van lomperikken zoals ik.
Gastenboek en email is een manier om digitaal kontakt met een persoon van het andere geslacht te hebben. Soms wint de menselijke nieuwsgierigheid en kruipen mensen in de auto om de afstand te overbruggen en kennis te maken. Je weet dan wie je voor je hebt en je hebt op deze wijze samen een hardstikke leuke dag toch. Wat het voor de toekomst waard is dat weet je nooit. Soms blijft het bij sociale betrokkenheid enz.......
Fijne dag en we tikken elkaar wel weer.
GR Ica.

Loopt niet over van duidelijkheid, deze mail, ik laat het hem weten.

Hoi Icarus,
Ik hoop dat je beter kunt vliegen dan schrijven want ik begrijp geen jota van het eerste deel van je mail. Met name dit: Ik verbaas me erover hoe simpel intelligente mensen antwoorden op domme vragen van lomperikken zoals ik. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik niet kan lezen..... 
Is het lelijk bedoeld?? En welke vraag heb je mij dan gesteld? En welk antwoord heb ik gegeven?
groetjes, Happy.

Hoi Happy,
Dit was je vraag aan mij.
Maarruhhh, volgende vraag, krijg je geen zelfmoordneigingen van dat domme geneuzel?
O, dat is niet aardig, dat hoort toch niet bij blond?? Nee, maar af en toe mag het.
Mijn antwoord zelfmoordneigingen.......Ik verbaas me erover hoe simpel intelligente mensen antwoorden op domme vragen van lomperikken zoals ik.
Jy spreekt over dom geneuzel en in weze is dat ook, maar op deze wijze is er digitaal sociaal contact. Soms ontstaan leuke gesprekken en indien nodig worden die per telefoon voortgezet. Ach en zo heb ik diverse leuke mensen waar ik gezellig mee keuvel.
nu duidelijk???
gr Ica

Ja hoor, Ica, keuvel jij maar fijn verder en veel plezier daarmee.