In december 2008 krijg ik bericht van een persoon uit Brabant die zich De Almachtige noemt. Zal wel Brabantse humor zijn. Hij is 57 jaar. Zijn profiel luidt aldus:

UPDATE*** UPDATE*** UPDATE*** UPDATE*** UPDATE*** UPDATE

Kom weer eens neuzen...
******************************************************
Niet alledaagse man zoekt contact/mailcontact/date/vriendschap met slanke, intelligente vrouw. Bij een klik sta ik ook open voor een relatie.
Ben 24 jaar getrouwd geweest en heb een dochter van 26 en een zoon van 24, die niet bij mij wonen. Anderhalve maand na mijn scheiding heb ik 7 maanden een relatie gehad met een vrouw die 17 jaar jonger is dan ik. Ik ben nu alweer 6 jaar single, maar heb wel een aantal leuke (kennis)vriendinnen. Geen sex, gewoon leuk mee om/uitgaan. Mijn vriendinnen noemen mij een echte vrouwenman. Ja, ik kan er goed en leuk mee omgaan, zonder dat roofdierinstinct, waar veel mannen last van hebben... ;-).

Ik verzorg me goed en ruik altijd lekker.
Humor: heb ik, maar NOOIT, zoals sommige losers, over de rug van een ander... Verder ben ik heel extravert, ik word daarom ook weleens gebruikt om voor anderen het ijs te breken.
Tenslotte: ik zit hartstikke lekker in mijn vel.
Voor een goed gesprek kun je bij mij altijd terecht.

Jouw leeftijd maakt alleen uit voor een relatie, voor de rest in mijn profiel, bijvoorbeeld een leuke date (betekent bij mij NIET automatisch een one-night stand, eerder zoiets als een leuk avondje uit of een terrasje o.i.d.), vriendschap of wat dan ook, maakt het niet uit. Maar ik wil wel een foto van je zien, op je site of via een mailtje. Zonder foto heeft het echt geen zin contact met mij te zoeken.

De Almachtige verwaardigt zich mij een mailtje te sturen:

Hoi Anja,
Ik wil wel een fotootje zien, haha.
Groetjes van De Almachtige

Een man die zich De Almachtige noemt, sorry, maar nee. Misschien had ik er nog over nagedacht als er geen haha had gestaan achter de zin over de foto. Een doodnormale zin, geen humor te bekennen en niets te lachen en hij schrijft er haha achter. Wat een randdebiel. Ik schrijf hem:

Dream on........

Daar wordt De Almachtige pissig van. En dat laat hij merken.

Je schrijft zelf: foto op aanvraag beschikbaar. Dus ik mail , dat ik een foto van jou wil zien, schrijf jij: dream on... En dan staat er in je profiel ook nog: LIEVE, leuke, INTELLIGENTE vrouw. Gestoord wijf, een van mijn mislukte scheppingen...
De Almachtige.

De zoveelste man waar ik voor honderd procent geen belangstelling voor heb. Flikker toch op.