Eveneens in maart volgt Marnix uit Zeeland, die Tinus blijkt te heten. Aanmerkelijk minder leuk, maar what's in a name.
Pas bij het opnieuw bekijken van de profielen die ik heb bewaard om Manboel te kunnen schrijven, zie ik dat deze man dezelfde is als degene met wie ik twee jaar later, maar dan heet hij op een andere relatiesite ineens Michel en woont in Spijkenisse, heel rare dingen ga meemaken. Hij is de instigator van één van de meest verbijsterende dingen die ik op een relatiesite meemaak, zie http://www.manboel.nl/2008/november/klacht-lexa.
Marnix schrijft in zijn profiel dat hij graag een vaste relatie wil. Hij is eerlijk en zorgsaam (sic). Kijk es aan. Marnix laat mij weten mij en mijn profiel leuk te vinden en wil wel eens een fotootje zien. Ik schrijf hem terug.

Hoi Tinus,
Bedankt voor je bericht.
Voor zover ik weet kun je via de site geen foto meesturen. Als jij een manier weet, hoor ik het graag en anders heb ik een emailadres nodig waarnaar ik een foto kan sturen.

Blijkbaar vindt Tinus het te eng om een mailadres door te sturen want ik heb niets meer van hem gehoord.

Het kan ook zo zijn dat Tinus een faker is, een faker is iemand die iets te verbergen heeft. Er bestaat zelfs een website met fakers. Mensen die een ervaring hebben gehad met iemand die zich anders voordoet dan hij of zij is, maar dan wel in een ernstige vorm, kunnen daar melding van doen op die website.

Tjonge, jonge, in dit tempo heb ik straks alle mannen van deze relatiesite gehad "))