In juni 2007 komt Stan op de proppen. Stan staat als Erik op de site en woont in Zeeland. Dichtbij huis een lief te vinden is een vurige wens van mannen, ze willen eigenlijk het liefst iemand om de hoek. Stan is 49 jaar (wel ja) en zijn profiel klinkt aldus:

Graag zou ik delen in jouw ervaring en door jou nieuwe horizonten ontdekken. Laat mij dan meegaan op je reis, je metgezel zijn en vertoeven in je diepe oksel van verlangen; wijs mij de weg en stuur mij. Laat mij dansen op je uitnodigende blik, verken mij, ontdek mijn fantasie en laat mij een hoofdrol spelen in die van jou. Toon je van je mooiste kant zodat ik kan bewonderen, verleid mij om te spelen, en nodig mij uit om je te laten genieten van mijn meest mannelijke kant zo dat jouw (en misschien ook mijn levenservaring) inspirerend en verrijkend voor ons beide kan zijn!
Dus zoek je gezelligheid, aandacht en warmte dan nodig ik je uit om hieraan vorm en inhoud te geven.
Ik wens me in ieder geval een leuke inspirerende vrouwelijke vriendin toe om daar mee te verkeren; ik ben vrolijk en warm, maar ook gevoelig en vooral heel leergierig. Basisvoorwaarden voor ons treffen zijn respect, onafhankelijkheid, verbondenheid, eerlijkheid en vooral warmte; kortom momenten van topkwaliteit.
Mag ik je eens lezen?

Stan heeft op mijn profiel gekeken en denkt dat ik mijn oksel wel beschikbaar wil stellen, want hij schrijft mij het volgende:

Hoi Anja
Om een langverhaal kort te houden, althans in dit stadium, jouw profiel en de uitstaling hiervan spreekt mij enorm aan daarom dit berichtje !
Zo'n relatiesite is mijn ding niet, het is allemaal erg nieuw voor mij, mailen vind ik wel makkelijk, maar een face-to-face kontakt prefereer ik toch.
Maar ik zal mij eerst voorstellen, mijn naam is Stan , althans dat is mijn pseudoniem voorlopig hier.
Leeftijdsverschil is voor mij geen probleem, je lijkt mij erg inspirerend !
Mogelijk dat je in mijn profiel ook aanknoppings kan vinden dit kunnen leiden tot een verder kontakt
Het lijkt me heerlijk, leuk en toch ook wel (ont)spannend om kennis te maken en gezamenlijk leuke dingen te doen.
Hoe dat zijn beslag krijgt in de toekomst is hier en nu niet belangrijk, als het maar open en bespreekbaar is.
Mag ik je binnenkort eens lezen ?
Groetjes Stan

Nee hoor Stan, ik zie geen aanknoppings en ik heb liever dat je uit mijn oksel blijft. En hoewel ik erg inspirerend ben ")), is leeftijdsverschil voor mij wel een probleem.
Dergelijke profielen spreken mij totaal niet aan. Ik krijg er de giechel van. Ik klik op de button 'geen interesse' en de site doet voor mij de rest. Dag Stan.

Stan komt twee maanden later nog eens terug, nu als Evert, maar met hetzelfde verhaal over de oksel en daarom herkenbaar. Evert schrijft mij de volgende mail:

Dag Anja
De zomer maakt mij onrustig,
De zomer staat bol van de beloften.
De zomer nodigt uit. Het is nu hoogzomer, tijd om zelf maar "op zoek" te gaan.
Onder dit motto zend ik je dit bericht omdat jouw profiel en de uitstraling hiervan mij erg aanspreekt.
Uiteraard hoop ik dat je in mijn beperkt profiel ook aanknopingspunten vind voor een verder contact.
Uiteraard ben ik bereid meer over mijzelf te vertellen en foto's uit te wisselen.
Iets meer over mijzelf ? Ik woon en werk in Zeeland en ben werkzaam als management adviseur.
Heb een brede belangstelling voor cultuur, geschiedenis, etc etc .
Ben een buitenmens, geniet graag van de zee, natuur en het landschap. kortom breed geïnteresseerd in alles rondom mij heen.
Ik ben vrolijke, warme jongensachtige man, gevoelig en vooral heel leergierig.
En meen aan het gestelde in jouw profiel te kunnen voldoen.
Het lijkt me erg leuk om gezamenlijk te genieten van de dingen om ons heen.
Het lijkt me geweldig het zomergevoel met jou te delen.
De warmte, het spiegelen, het "voor de vuist weg praten" en samen de top van de wereld veroveren. Ik ben voor veel in.
Graag wil ik dan ook delen in jouw ervaring en door jou nieuwe horizonten ontdekken, met je meegaan op je reis, je metgezel zijn en vertoeven in je diepe oksel van verlangen.
Laat mij je volgen, wijs mij de weg en stuur mij. Laat mij dansen op je uitnodigende blik, verken mij, ontdek mijn fantasie en laat mij een hoofdrol spelen in die van jou.
Toon je van je mooiste kant zodat ik kan bewonderen, verleid mij om te spelen, en nodig mij uit om je te laten genieten van mijn meest mannelijke kant zo dat jouw (en misschien ook mijn levenservaring) inspirerend en verrijkend voor ons beide kan zijn!
Ik wens me in ieder geval een leuke inspirerende vrouwelijke vriendin toe om daar mee te verkeren.
Het is een lange mail geworden, ik hoop dat je het het niet zomaar wegklikt.
Mag ik je dan ook eens lezen?
Lieve groetjes Evert

Uit bovenstaande is duidelijk dat Stan en Evert dezelfde persoon zijn. Het kan toch niet mogelijk zijn dat twee mannen spreken van mijn oksel van verlangen en nieuwe horizonten ontdekken en dansen op mijn uitnodigende blik.
Raar toch dat zo'n man niet weet dat hij mij al eens geschreven heeft, van een beetje zorgvuldigheid is dus geen sprake.
Hij kan dezelfde weg op als Stan, dat is duidelijk. Weg van mijn horizonten.