In april 2007 is er een nieuwe ster aan het firmament: Jack.

Hoi dame,
Deze goed geklede en verzorgde man wens jou een hele fijne tweede paasdag met veel zon en zou het leuk vinden met jou in kontakt te hebben.
groetjes, Jack

Even een antwoord dichten, waarom niet. Nou, misschien vanwege het kromme Nederlands? Ach joh, daar ga je al snel niet meer op letten op relatiesites. Het is een godswonder als je een mailtje krijgt zonder taalfouten.

Hoi Jack,
Leuk je berichtje te ontvangen.
Op deze tweede paasdag is er hier in Zeeland veel zon maar het waait op mijn terras iets te veel zodat buiten zitten, wat gisteren heerlijk was, nu geen optie is. Helaas.
Ik heb je profiel bekeken en jouw kenmerken zijn de mijne met uitzondering van sportief. Tot mijn schande, maar geheel tot mijn welbevinden, moet ik zeggen dat ik niet aan sport doe.
Als je een foto van mij wilt zien, heb ik je 'normale' mailadres nodig. Via deze site kun je geen foto's verzenden.
Ik wens jou ook een heel fijne tweede paasdag en tot mails.

Jack mailt mij zijn mailadres en ik stuur hem een foto. Tja… ik krijg onderhand de indruk dat ik op Eucalypta lijk. En dat terwijl ik mezelf toch echt een handig ding vind. Maarre ….. niets meer van Jack gehoord.

Om die reden staat Jack op mijn site. Ik heb tot nu toe alle mannen geantwoord die mij schreven en ja, natuurlijk is het lastig te zeggen dat je niet verder gaat, maar beter dan niks laten horen. Dat laatste blijkt op relatiesites meer regel dan uitzondering. Ik vind het zo onbeschoft.