De volgende potentiële aanbidder klopt op de digitale deur. De stunt die deze man uithaalt slaat werkelijk alles.
Op zondag 5 november 2006 krijg ik een mailtje van Sugar:

Beste Anja,
Ik heb je profiel gelezen en ben geïnteresseerd om met jou in contact te komen!
Om te zien of jij ook interesse in mij hebt wacht ik op een berichtje van jou. Ik hoop snel wat van je te horen!  Misschien kunnen we telefoneren?

Ik bekijk zijn profiel, Sugar is op de foto een leuke vent. Een exemplaar van den gekleurden medemensch, vallend onder de term 'lekker ding'.
Dezelfde dag mail ik om 12.12 uur terug:

Hoi Sugar,
Bedankt voor je mailtje. Ik heb je profiel bekeken en het lijkt me leuk met jou te telefoneren. Vandaag ben ik echter niet bereikbaar. Ik sta op het punt te vertrekken en ben vanavond pas laat thuis.
groetjes van Anja.

Pas later bedenk ik me dat ik mijn telefoonnummer niet heb vermeld, iets waar ik nog dezelfde dag erg blij om ben.
Aangezien ik de verdere middag niet thuis ben, vind ik onderstaande pas na terugkeer. Sugar heeft een aantal mailtjes gestuurd. Om 12.47 uur:

Hai Anja,
Leuk dat je gereageerd hebt.Daar ik nog niet in het bezit ben van je mobiele nummer lijkt het mij onmogelijk jou te contacten.Ik hoor je graag en rest mij nog je een fijne zondag toe te wensen, Kevin.

Vier minuten later mailt hij dit:

Hai,
Ik vergat nog dit. Graag zou ik van jou een recente foto willen aanschouwen.Zodat dat ik ook weet welk gezicht achter het profiel Anja zit. Je mag het mailen naar xxxxx. Na ontvangst, bericht ik je per omgaande, Kevin.

De inhoud van het volgende mailtje is iets waarvan ik niet had gedacht het te zullen meemaken. Onvoorstelbaar. Twee uur na het laatste mailtje heeft Sugar het volgende geschreven:

Nadat ik de twee mailtje die ik je verstuurd heb, heb ik nogmaals je mailtje zorgvuldig gelezen.Ik kom tot de conclusie dat je niet te vertrouwen bent.Darom heb ik je toe gevoegd aan de groep dames die, in mijn ogen niet de waarheid spreken, die afhankelijkheid zoeken om er beter van te worden, die misbruik maken van dit media gebeuren, die zich voordoen dat ze een hogere opleiding genoten hebben.Vermelden bewust de letter H in plaats van de letter L. Om je geheugen op te frissen bedoel ik HBO in plaats van LBO die NIET de elementaire regels van fatsoen beheerssenEn die uit een lagere sociale groep komen.Ik denk wel dat je aan je trekken zal komen want er lopen genoeg mannen van jou niveau rond.Je zoekt het maar lekker uit.

WAAAAT?? Wat is dit nu toch? Ik, altijd bereid te twijfelen aan mezelf, lees het door mij verzonden mailtje nog eens door, bekijk mijn profiel, en vind (uiteraard!!) niks wat niet deugt.
Wat bezielt deze man? Waar haalt hij die beschuldigingen vandaan?
Er is maar één conclusie mogelijk: een nitwit, een loser, een randdebiel. Wat ben ik blij dat ik mijn telefoonnummer niet heb vermeld. Een geluk bij een ongeluk.
Gezien zijn taalfouten lijkt het me trouwens meer op z'n plaats aan zijn niveau te twijfelen dan aan het mijne.

Uiteraard heb ik van dit hele gebeuren een klacht neergelegd bij Relatieplanet.